Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Borsa'ya ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Borsa'ya ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi, Meclis Başkanı Ihsan Erik, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün'ü makamında ziyaret etti.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün ve Meclis Başkanı Icret Özcan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi'yi, Meclis Başkanı Ihsan Erik'i, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri'ni, Borsa girişinde karşıladılar.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, makamında yaptığı konuşmasında, bugün inşaatı tamamlanan Ticaret Borsası'nın temelini 2005 yılında düzenlenen büyük bir törenle attıklarını belirtti.

Özün, Ticaret Borsası'nın, hızlı bir şekilde süren inşaatında 2007 yılında Kantar ve Laboratuar bölümlerinin tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti.

"Bir taraftan yoğun bir şekilde devam eden inşaatımızda 2008 yılında ise 300 kişi kapasiteli, dev ekran, sinevizyonun da bulunduğu tam donanımlı Konferans ve Satış Salonu'nu devreye geçirdik. 2009 yılında ise inşaatı tamamlanan binamızın bütün bölümleri Üyelerimizin hizmetine girdi. Bizim amacımız laboratuar ve teknik bürolar kurarak buralarda tüketime konu olacak ürünlerin analizlerini yaparak daha güvenli bir şekilde tüketilmeleri için çok önemli bir aşamayı gerçekleştirmiş olmaktı. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum."

Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, ziyaretin anısına, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi'ye, bir plaket takdim etti.

Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Özün, gelen konuklarına Borsa yeni hizmet binasını gezdirdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi yaptığı konuşmasında, Babaeski Ticaret Borsası'nın hizmete giren yeni binasının bölge için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Yemişçi, konuşmasında daha sonra şunları söyledi; "Borsa Hizmet binasının yapımında tüm ayrıntılar büyük bir özen ve titizlikle düşünülmüş. Gerçekten bölge için büyük bir şans, ben şahsen çok beğendim. Çevre Il ve Ilçelerimizde bulunan borsalarda böyle bütünüyle hizmet veren modern, çağdaş, her türlü elektronik donanımın bulunduğu bir binanın olduğunu zannetmiyorum. Ilçeye mükemmel bir hizmet binası kazandırdığınız için şahsınızı, Meclisinizi ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerinizi kutluyorum."