"Çözümün adresi; Saadet Partisi"

'Çözümün adresi; Saadet Partisi'

Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Nihat Karaçam 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Kırklareli’nde seçime katılan dokuz siyasi parti adayını tebrik ederek, her birine başarılar diledi. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir basın açıklaması yapan Karaçam; “Çok kısa bir süre sonra şehrimizi yönetecek kişilere yetki vereceğiz. Aksak yönleri çok olmakla beraber, demokratik bir toplumda yaşıyoruz. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için de dokuz siyasi parti de hizmet yarışına girmiş durumda. Her birini tebrik ediyor ve bu hizmet yarışında başarılar diliyorum.

Milli Görüş Belediyeciliği; Saadet Partimizin genel politikalarının bir izdüşümüdür. Içinde yaşadığımız bu çağ, Dünya Egemenleri’nin değiştirilemezleri ile (1-Tek süper güç ABD, 2 -Tek organize silahlı güç NATO, 3- Tek kalkınma modeli LIBALIZM) dayattığı yeni dünya düzeni çökmüştür. Türkiye‘nin de halka dayatılan bazı değiştirilemezleri yüzünden problemleri vardır.       

Her ikisinin de çözüm adresi Saadet Partisi’dir.

Çünkü biz; antiempenyalist, milli, adalet ve özgürlüklerden yana, ahlaki ve manevi değerlere bağlı, kökü mazide olan atiyiz.

Değerli Hemşerilerim, Sizlere hiçbir taahhütte bulunmuyorum, fakat yöneticilerinizi seçerken şu vasıfları taşıyıp taşımadıklarına dikkat etmenizi arzuluyorum. “Istişare- Adalet- Imtiyazsızlık” muhakkak olmalı.

Bunlar yetmez; 1- Şefkat sahibi ve yumuşak huylu olmalı, 2- Iyiliksever olmalı, 3- Sabırlı ve affedici olmalı, 4- Hoşgörü sahibi olmalı, 5- Tevazu sahibi olmalı,6- Emanet ve ahde vefa sahibi olmalı

Şimdiye kadar emaneti yüklenmiş yöneticilerimizin her birine yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. Imkânsızlıklar nedeniyle yapamadıkları için sözüm yok. Imkanı olduğu halde yapmayanlar, gerek vicdani gerek siyasi olarak faturasını ödeyeceklerdir. Bu yarışın hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.” dedi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Edirne’ye Saadet “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Nihat Karaçam’ı da kamuoyuna tanıtarak yerel seçimlerde başarılar diledi.