Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun açtığı kermeste son gün

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun açtığı kermeste son gün

Cumhuriyet Ilköğretim Okulu'nun 05 Mart 2009 Perşembe günü açtığı kermes bugün kapanıyor. Iki gün boyunca Kırklarelililerin beğenisine sunduğu birbirinden şık giyim ürünleri ve ev yapımı gıdalarla büyük ilgi gören kermes ile ilgili olarak Okul Aile Birliği üyeleri ile görüştük.

Okul- Aile Birliği üyeleri, ilgiden son derece memnun olduklarını söylediler. Kermesin son gününde ellerindeki yiyecek, giyecek ve takıların hemen hemen bittiğini belirten Okul- Aile Birliği üyeleri, Kırklareli halkına teşekkürlerini sunuyor. Boşalan raflar bunun en büyük ispatı.

Okul velilerinin büyük destekleriyle açtıkları kermesin okula gelir kazandırmayı hedeflediğini söyleyen Okul Aile Birliği üyeleri, "Kermesimizde, öğrenci velilerimizin hazırladığı ev yapımı makarnalar, tarhanalar, köy ekmekleri gibi birçok gıda ile birbirinden şık kıyafetleri de satışa sunduk. Kermesin açılmasında okul velilerimizin büyük destekleri oldu. Onlara da teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz" dediler. Kermes, bugün de açık kalacak ve akşam saatlerine doğru kapanacak.