Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Ocağı'nda, mutlu sona bir adım kaldı

Cumhuriyet Mahallesi Sağlık Ocağı'nda, mutlu sona bir adım kaldı

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi’nde Ocak ayında yapımına başlanan ve hala yapım çalışmaları devam eden Atiye-Mehmet Genç Sağlık Ocağı’nın büyük bir kısmı tamamlanarak, çalışmalarda son aşamaya gelindi. Hayırsever Mehmet ve Atiye Genç çiftinin maddi destekleri ile Kırklareli Belediyesi’nin sağlık ocağı yapılması için tahsis ettiği alanda yapılan iki katlı sağlık ocağının içi ve dışı, ayrıca diğer kısımlarının büyük bir bölümü tamamlanmış durumda.

Atiye-Mehmet Genç Sağlık Ocağı’nın son durumu ile ilgili görüşlerini aldığımız Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemal Çetin “Sağlık Ocağımızın büyük bir bölümü hayırsever Atiye MehmeT Genç çiftinin büyük maddi destekleri ve mahalle sakinlerinin bağışları ile tamamlanmış durumda. Atiye-Mehmet Genç Sağlık Ocağımızın faaliyet gösterebilmesi için 25 bin TL’lık yardıma ihtiyacımız var. 

Eğer 25 bin Tl bağış bulabilirsek, Sağlık Ocağımız 15 Eylül’de okullar ile birlikte açılacaktır.

Sağlık Ocağımız’ın sadece; çevre düzenlemesi ve iç kısmının kalebodurları ile boya işleri kaldı.

Ocak ayında yapımına başlanan Atiye-Mehmet Genç Sağlık Ocağı kısa bir zamanda bitme aşamasına geldi. Cumhuriyet Mahallesi hızlı bir gelişim ve büyüme içerisinde. Bu sebepten dolayı mahallemizin bir sağlık ocağına acil ihtiyaç vardı.

Mahallemizin merkeze uzak olmasından dolayı hastalarımız kendi mahallelerindeki sağlık ocaklarına tedavi olarak rahatsızlıklarını giderebilecekler. Mahallemize böyle güzel bir sağlık ocağının kavuşmasından mutluyuz.” dedi.

Muhtar Çetin, Atiye-Mehmet Genç Sağlık Ocağı’nın açılışına bir Bakanımızı davet ederek, güzel bir açılış töreni ile hizmet vermeye başlamasını istediklerini de sözlerine ekledi.