"Daha güçlü bir Kırklareli için birleşim çok faydalı"

Kırklareli Sanayispor Yönetimi dün.


HABER MERKEZİ

Kırklareli Sanayispor’dan Başkan Muammer Gürsel, Genel Menajer Hikmet Özün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Bilgiç, Cenan Bora ve Serkan Keser, AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nı ziyarette bulundu.
Ziyarette konuşan Kırklareli Sanayispor Başkanı Muammer Gürsel; “Daha güçlü bir Kırklareli için mantıklı şekilde düşünüp ortak bir adımla güçlü bir takım oluşturulabilir” dedi.
Daha sonra söz alan Sedat Bilgiç konuşmasında; “Trakya’da güzel bir futbol potansiyeli mevcut. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak için teknik olarak ne gerekiyorsa yapılmalı. Şu anda çok güçlü bir alt yapımız var. İyi bir birleşimle güçlü bir yönetimle güçlü bir Kırklareli meydana getirmeliyiz.
Genel Menajer Hikmet Özün’de açıklamasında; “Kırklarelispor’un kötü zamanında bizler destek çıktık. Bizlerde Kırklareliliyiz. Bizim de takımımız var. Fakat Kırklarelispor’la maç yaptık, çocuklarımız 1 puan aldı. Hain ilan edildik. Bu neden böyle. Bizlerde Kırklareliliyiz. Şu an için alt yapımız çok sağlam. Amatör Lig’lerin tümünde takımımız var.Güçlü bir Kırklareli için birleşim olmalı. Renkler aynı olsun. İsim aynı olsun ama Güçlü bir Kırklareli olsun” dedi.
Kırklareli AK Parti Başkanı Yurdaer Ulus’ta konuşmasında; “Bir eli nesi var iki elin sesi var. Ankara gibi yerde iki birinci lig ekibi birleşti. Nedeni daha güçlü bir takım. Daha güçlü bir birliktelik. İkiye bölünme olmaması. Mevcut olan Kırklarelispor’un gündemde olması, tanıtımı Kırklareli için çok önemli. Kırklareli Sanayispor’da da bir alt yapı var. Bu iki takımımızın birleşmesi Kırklareli için çok iyi bir olay. Ortak bir hizmet için güçlü bir Kırklareli için iyi bir yönetimle birleşim çok faydalı olacaktır” dedi.(dy)