"Daima Kırklareli çiftçimizin yanında olacağız"

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus ve beraberindekiler Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığı'nı ziyarette bulundular. Ulus, daima Kırklareli çiftçisinin yanında olarak sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını dile getirdi.



HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 6 Haziran 2009 tarihinde yapılan Kırklareli İl Kongresi’nde İl Başkanlığı görevine seçilen Yurdaer Ulus, seçildikten sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sivil Toplum Örgütleri’ne iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığı’na beraberinde; İl Başkan Yardımcıları Erhan Buzol, Alper Çiler, Levent Pamuk, Vehbi Başelçin, Yönetim kurulu Üyeleri Emre Yurdakul, Ersin Kırmızıtaş, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fırat Özefsun ile ziyarette bulunan  AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus’u, Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Necmi Koyuncu, Başkan Vekili Mehmet Çango, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Çetin, Ali Keskin, Recai Çete ile Meclis Üyesi Yaşar Aksoy karşıladı.
Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Necmi Koyuncu AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus ve yeni yönetime seçilen arkadaşlarına tekrardan hayırlı olsun diyerek, yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Koyuncu, Ulus’un tarım ile uğraşan birisi olduğunu bundan sonra da Kırklareli’nde tarımın daha da ilerlemesi için birlikte hareket etmeye hazır olduklarını dile getirdi.
Ulus’ta, yapılan kongrenin ardından yeni yönetim ile göreve gelmelerinden sonra tüm sivil toplum örgütlerinin kendilerine destek vermiş olduğunu görmekten son derece memnun kaldıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bize göre asıl olarak siyasette olması gereken ve Kırklareli’nde de bunun eksik olduğunu tespit ettiğimiz beraber olma, beraber düşünme, akıl toplantıları yapma, birliktelik toplantıları yapmaya başlardık. Bununla birlikte ilimizde meseleleri de çözmeye başladık. Seçildikten sonra birçok Birlik, Oda ve Sivil Toplum Örgütleri bizlere hayırlısı olsun ziyaretlerinde bulundular. Bu da bize büyük bir enerji ve büyük bir güç verdi. Bu güçle birlikte göreve geldiğimiz 2 ay süresi içerisinde bir çok konuyla ilgili olarak çalışmalar yapıyoruz. Bizde bunun karşılığında bir teşekkür ziyaretlerine başladık.
Geçtiğimiz günlerde ilimizdeki Oda, Birlik ve Derneklerin Başkanları’nın katılımı ile bir kahvaltı düzenledik. Baktık ki bu güne kadar bu birliktelik hiç sağlanmamış. Anladık ki yapılacak olan bu birliktelikler ile ilimizdeki birçok iş kökünden çözülebilecektir. Bu birlikteliği oturttuğumuz zaman ilimizde çok faydalı işler yapacağımıza inanıyorum.
Tarım konusunda da hem bizim mesleğimiz olması hasebiyle hem de Başkanımızla yaptığımız bugüne kadar olan çalışmalara yerinde ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bundan evvelde Başkanımız ile bu konuda birçok çalışmalarımız oldu. Bundan sonrada Başkanımızın istemesi durumunda çiftçinin sorunlarının çözülmesi için her türlü yardımda bulunacağız.”
Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Necmi Koyuncu Yurdaer Ulus’un her türlü sorunlarında yardımcı olduğunu belirterek;
“Tarımla ilgili olarak ne sorun yaşadıksa ilk danışmanımız Yurdaer Bey olmuştur. Kendisini herhangi bir sorunum ile ilgili olarak aradığımızda mutlaka bizlere geri dönerek o sorun hakkında yapılanlarla ilgili bilgiler veriyor. Ben kendisine teşkilatım adına teşekkür ediyorum”  dedi.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, geçtiğimiz gün yapılan kahvaltıda toplu olarak çekilen fotoğrafı Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Necmi Koyuncu’ya hediye etti. Yapılan ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti. (s)