Davut, dünya şampiyonası için hazırlık kampında

Davut, dünya şampiyonası için hazırlık kampında

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü basketbol oyuncusu Davut Çalışkan, Temmuz ayında Japonya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na gitmeye hazırlanıyor. Şampiyona’da yer alacak Genç Milli Takımımızın 16 sporcusu arasında hazır bulunacak olan Davut Çalışkan, şu an Antalya’daki hazırlık kampında.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan KBESK Başkanı Erol Gökçe, "Milli takıma oyuncu göndermiş olmak bizim için büyük gururdur. Takımımızda gösterdiği üstün performansıyla göz dolduran Davut'un Milli Takım'da da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

KBESK’in en önemli oyuncuları arasında yer alan, takımını başarıdan başarıya koşturan Davut Çalışkan, hiç kuşkusuz kulübün yadsınamaz isimleri arasında yer alıyor. Çalışkan, uzun süredir, Kırklareli temsilcisinde ter dökerken, takımının başarısında oldukça büyük bir rol oynuyor.

Bilindiği gibi Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı, bu yıl Play-Off’u erken garantiledi. Grup maçlarında üstün bir performans sergileyen, birçok maçtan farklı galibiyetlerle ayrılan KBESK, bu başarısını Play-Off müsabakalarında da göstermek istiyor.

Mayıs ayının üçüncü haftasında gerçekleştirilecek olan Play-Off müsabakalarında temsilcimize “başarılar” dilerken, aynı temennileri, Temmuz ayında Japonya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için, şu anda Antalya’daki hazırlık kampında bulunan Davut Çalışkan’a da iletiyoruz.