Dayanışma Yemeğine hem kutlama hem sitem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 28 Eylül Pazartesi günü haftalık olağan toplantısını yaptı. Toplantının en önemli gündemi geçtiğimiz Cuma akşamı Gençlik Kolları'nın düzenlediği Birlik Ve Dayanışma Yemeği oldu.

 

LÜLEBURGAZ

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Emin Halebak, yemeği düzenleyen gençleri kutlarken bir yandan da sitem etti.
Halebak “ Ülkemiz çok zor bir süreçten geçmekte. Demokratik açılımlar, ekonomik kriz, terör olayları gibi birçok sorunlarla boğuştuğumuz bu günlerde CHP’nin görevi bunların üstesinden gelmektir. Gücümüzü alacağımız tek yer ise halktır. Halkımıza ulaşabilmek adına tüm tedbirleri almalıyız. Atatürk’ün biz yöneticilere direktifinde dediği gibi “  Bu ülkeyi kişilerle değil, kurumlarla yöneteceğiz” sözünü hiçbir zaman unutmamalıyız. Geçtiğimiz Cuma akşamı gençlik Kollarının düzenlediği yemek için gençlerimizi kutluyorum. Bizlerde gençlerimizi laf olsun diye savunmamalıyız. İlçe Teşkilatı böyle olmamalı, gençleri yüreklendirmelidir. Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlar altında İlçe Teşkilatı eğer basit protokol yanlışları yapar, kendi içimizde hiyerarşi sorunu yaşar, açık ve şeffaf olamazsak iktidar olma isteği olan bir parti görünümü veremeyiz. Gençlerimizi kutluyorum, fakat hatalarını da biz büyükler olarak belirtmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.
CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış da Gençlik Kolları’nın düzenlediği yemek için teşekkür etti. Gençlik Kolları Başkanı Tansel Göktaş’ın doğumuna yardım ettiğini bu sebeple kendisine Tansel isminin verildiğini ve şimdi aynı çatı altında beraberce siyaset yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Barış “ Ülkemizin türlü sorunlarla boğuştuğu günümüzde böyle güzel bir yemek organize eden Gençlik Kollarını kutluyorum. Kemal Kılıçdaroğlu da buradan ayrılırken Lüleburgaz İlçe Teşkilatının ne kadar başarılı olduğunun farkında olduklarını ve daha büyük başarılır beklediklerini söyleyerek tüm partililerimize sevgilerini iletti” dedi.
Barış “ Açılımların havada uçuştuğu, sokaktaki her 3 gençten birinin işsiz kaldığı ve ekonomik zorluklarla boğuştuğumuz bu günlerde çok zorlu bir süreç geçireceğiz. Önümüzde delege seçimleri, ilçe komiteleri daha sonra da Ankara’da Kurultay var. Kendi içimizde sorunlarımızı halletmeli, Lüleburgaz örgütü olarak bu süreçten başarılı olarak çıkmak zorundayız” dedi. (gk)