"Dedemin Pili Bitmesin" birinci oldu

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ilçede bulunan 17 İlköğretim Okulu'ndan 1'er öğrencinin katıldığı 'Hikaye Anlatma Yarışması'nda 1. 'Dedemin Pili Bitmesin' isimli hikayesi ile Emel Küçüktatar oldu.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkçe’nin güzel konuşulması ve Türk Dili’nin zenginliklerinin ortaya çıkarılması etkinlikleri kapsamında “Hikaye Anlatma Yarışması” düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya; Kırklareli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Eser, Şube Müdürü Hüseyin Kalkan, okulların müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler katıldı.
Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda merkez ilçedeki 17 İlköğretim Okulu’ndan 1’er öğrencinin katıldığı yarışmada Ahmet Mithat İlköğretim Okulu öğrencisi Emel Küçüktatar “Dedemin Pili Bitmesin” isimli hikayesi ile 1. oldu.
Yarışmanın Jüri Üyeliklerini; İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Kumcu, Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tülay Ünlüler ve Kırklareli Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yeliz Yasak Peran yaptı.
Çok güzel bir okuma ve sunum ile Emel Küçüktatar 1. olurken, 2’nciliği Fahri Kasapoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Buse Kılıç “Gelseydin Eğer” isimli hikayesiyle, 3’ncülüğü de Tevfik Fikret Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencisi Deniz Çetin “Çamurdan Köfteler” isimli hikayesiyle kazandı. (s)