Defterdar Mustafa Şahin'den Vali Coş'a ziyaret

Vergi Haftası münasebeti ile  Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş' u makamında ziyaret etti.

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için 1990 yılından itibaren kutlanan Vergi Haftası münasebeti ile; Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin, Vergi Dairesi Müdürü Rıza Öztop, Milli Emlak Müdürü Turhan Kuruca, Personel Müdürü Nurettin Kuyumcu, Muhasebe Müdürü Şahin Mete, Gelir Müdür Vekili Rıdvan Kovankaya  ve Hazine Avukatı Nilgün Ülgen’ den oluşan heyet 23 Şubat Pazartesi günü saat 15.00’da Vali Coş’u makamında ziyaret etti.
Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin ziyaretinde; “Yaklaşık 2 yıldır martın ilk haftası kutlanan vergi haftasını 2 yıldır Şubat’ın il haftasında kutluyoruz. Bu vesileyle öğrencileri bilgilendiriyoruz ve odalar ile borsalarımızı gezerek bilgi tazelemesinde bulunuyoruz. Kırklareli vergi konusunda emsal illerin çok üzerinde bir il ve bunun neticesinde kendimizi başarılı bir teşkilat olarak görüyoruz. Bu konuda sizin katkılarınızın çok olduğunu biliyoruz. Devamlı arkamızda olduğunuzu bilmemiz neticesinde daha iyi çalışıyoruz” dedi.
Vali Hüseyin Avni Coş yapılan ziyaretten dolayı teşekkür edip,  Kırklareli’ndeki mükelleflerin büyük çoğunluğunun duyarlılık göstererek görevini yerine getirdiğini belirterek; “Kırklarelili hemşerilerimiz yükümlülüklerine genel olarak sadık ve bağlı insanlar. Kırklareli’nde devletimizin yaptığı yatırımların vergi mükelleflerimiz ödedikleri vergileriyle finanse ediyorlar. Vergi Haftası münasebeti ile de vergi mükelleflerine teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı bende ifade ediyorum. Temenni ediyoruz ki işleri yolunda gidip daha iyi işler yapsınlar. “ dedi. 
Yapılan ziyarette Deftardar Mustafa Şahin Vali Coş’a çiçek takdim ederek, yakasına Maliye Bakanlığı Vergi Haftası ile ilgili kokartı yapıştırdı.(ay)