Defterdar Şahin'i ziyaret ettik

Trakya'da Yeşilyurt Gazetesi olarak, Vergi Haftası dolayısıyla Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin'i ziyaret ettik.

Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin’i Vergi Haftası münasebetiyle gazete olarak yaptığımız ziyarete Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt, Gazete Genel Koordinatörü Aydeniz Dereli, Yazı İşleri Müdürü Hacer Gökkaya ve muhabirler Merve Cankurt ile Yalçın Yıldırım katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Elmas Cankurt Defterdarlık çalışmalarını yakından takip ettiğini ve tüm personeli kutladığını belirtti.
Vergi Haftası’nın bazı şeylere vesile olduğunu belirten Defterdar Mustafa Şahin de; “Vergi Haftası münasebeti ile esnaflarla, odalar ve derneklerle bir araya gelebilme imkânı bulduk. Bu vesileyle bizleri ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle odalar ve esnaflarla görüşmenin yanı sıra öğrencilerle de bir araya gelerek vergi hakkında bilgiler verdik.
Bunların yanı sıra ben ilk kez İlçelerdeki esnafı ziyaret etme imkânı buldum. Vatandaşın olumlu tepkilerini gördüm ve bu beni gerçekten mutlu etti” dedi.
Defterdarlığın WEB sitesinin de kurulduğunu ve çalışmaların http://www.kirklarelidefterdarligi.gov.tr/’ den rahatlıkla takip edilebileceğini belirten Defterdar Şahin; “Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyor ve beğeniyorum. Çalışmalarınızdaki başarıların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.(ay)