Defterdar Şahin, Muhasebecilerin gününü kutladı

1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin ve kurum müdürleri Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol'u ziyaret etti.

Kırklareli Defterdarı Mustafa Şahin, beraberinde Vergi Dairesi Müdürü Rıza Öztop, Milli Emlak Müdürü Turan Kuruca, Personel Müdürü Nurettin Kuyumcu ve Gelir Müdür Vekili Rıdvan Kovankaya 01 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMM) Başkanı Burhan Üstünkol’u ziyaret etti. Ziyarette; Oda Sekreteri Yavuz Genim, Yönetim Kurulu Üyesi Meral Öztürk, Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Türkan, Denetleme Kurulu Üyesi İsmail Gören, Sayman Şenis Çetin, TESMER Yönetim Kurulu Sekreteri İbrahim Uysal hazır bulundu.
Defterdar Şahin İlimizin tahsilâtta ve tahakkuktaki başarısına Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın büyük katkısı olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Bu yıl Vergi Haftası ve Muhasebeciler Günü ardı ardına oldu. Böyle olunca hem iade-i ziyaret hem de kutlama ziyareti yapmış olduk. Vergi Haftası nedeniyle kamuoyuna duyurduğumuz gerek tahakkuk ve gerekse tahsilatta ilimiz başarılı bir durumda bulunuyor. Şüphesiz ki durumun böyle olmasında Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın büyük katkısı bulunmaktadır. Bunu inkar edemeyiz. Bu da esasen aramızda karşılıklı olan güven, saygı, itimat ve işbirliği ile gerçekleşmektedir. Bunun çok büyük etkisi olmuştur, bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.”
İşbirliği içerisinde ve dayanışma içinde yapılacak olan çalışmaların Kırklareli’ne yararlı olacağını belirten Başkan Üstünkol şunları kaydetti:
“Bizlerde Sayın Defterdarımızın ve ekibinin bu günümüzde bizlerle beraber olmasından onur ve mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz hafta Vergi Haftası dolayısıyla biz kendilerini ziyaret ettik. Bu hem iade-i ziyaret oldu hem de aramızdaki dostluğun pekişmesine vesile oldu. Kırklareli merkez ve ilçelerindeki Vergi Dairelerimiz ile mükelleflerimizin ve meslek camiasının birlikte hareket etmesinden çok büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.
Önümüzdeki günlerin camiamız için güzel günlere vesile olmasını bekliyorum. Tabii ki hiçbir şey tek başına olmuyor. Camiaların, meslek odalarının birbirleri ile yapacağı dayanışmalar Kırklareli içinde meslek camiamız içinde iş hayatımız için de iyi günlerin habercisi olacağını düşünüyoruz. “ (s)