Demirköy'ün seçilenleri, nezaket ziyaretlerine başladı

Demirköy'ün seçilenleri, nezaket ziyaretlerine başladı

Büyük bir yoğunluk ve heyecanla beklenen 29 Mart yerel seçimleri, geçtiğimiz Pazar günü tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz ve ilimize bağlı ilçelerde de yapıldı. Oldukça ilgi gören oy verme işlemi sonrasında, çok çekişmeli sayılarla merakla takip edilen sonuçlar, bazı partileri sevindirdi, bazılarını da üzdü.

Seçim sürecinde projeleri, vaatleri ve hedefleriyle vatandaşı gezen adaylar, bu gezileri kapsamında bazı resmi kurumlara da nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Seçimlerin sonuçlanmasının ardından göreve gelen kişiler seçim sonrası nezaket ziyaretlerine de yavaş yavaş başladılar. 

Bu ziyaretler kapsamında ilçemiz Demirköy’de Belediye Başkanı olarak seçilen Muhlis Yavuz, beraberinde Il Genel Meclis üyeleri Saffet Üresin ve Selahattin Birkaya eşliğinde önce kahvehaneleri ve vatandaşları dolaştı.

Yeni Belediye Başkanlarını daha ilk günden yanlarında gören vatandaşların, Yavuz’a ilgisi büyüktü. Kendilerine en iyi hizmeti vereceğinden emin oldukları bir aday olan Muhlis Yavuz’u Belediye Başkanı olarak seçen Demirköy halkı, Yavuz’un Demirköy için kilometre taşı bir isim olacağını vurguladılar. Verilen oylar sonucu Belediye Başkanı olarak seçilen Muhlis Yavuz’da, Demirköy halkının verdiği oyların karşılığını sonuna kadar alacağını ve onların güvenini boşa çıkarmayacağını söyleyerek kısaca şunları kaydetti:

“Ben Demirköy’e hizmet için bu yola çıktım. Hemşehrilerimin de desteğini alarak başkan seçildim. Ancak benim makamla veya makam aracıyla ilgili sevdam yok. Benim şu anki en büyük düşüncem, Demirköy’ün şu anki sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmaktır. Çünkü bu sorunlar asla giderilemeyecek sorunlar değildir. Ekibimizle beraber Demirköy’ün yaşamsal standartlarını yükseltmek için gece gündüz çalışacağız. Bizleri bu göreve layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Buradan mahalle muhtarlarını ziyaret eden üçlü, muhtarlarla sürekli iyi diyaloglar içinde olarak onların fikirlerine büyük önem vereceklerini, bu saydede de ilçeye olan hizmetin atlanmadan her bölgeye eşit olarak gideceğini vurguladı.

Muhtarlardan sonra üçlü, ilk olarak Demirköy Kaymakamı Fatih Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

 Bu nezaket ziyaretinden oldukça memnun kalan Yılmaz, Belediye Başkanı Muhlis Yavuz ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Grup daha sonra sırasıyla Orman Işetme Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Sağlık Ocağı, Seçim Müdürlüğü ve Demirköy Cumhuriyet Savcılığı’nı ziyaret etti.

Buradaki iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaretler sona erdi.