Demokrat Parti, Adaylarını tanıtmaya devam ediyor

29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere girecek olan partilerden olan Demokrat Parti (DP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı'nı, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları'nı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını mahalle mahalle gezerek tanıtıyor.

29 Mart’ta yapılacak olan seçimlere 1 aydan kısa bir süre kaldı. Kırklareli’nde yapılacak olan seçimlere girecek olan siyasi partilerden Demokrat Parti (DP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Yalçın Tuna ile İl Genel Meclisi Üyesi Adayları’nı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıtıyor.
Aday tanıtımlarının devam ettiğini belirten Demokrat Parti’nin Basın Sorumlusu Muzaffer Sulak şunları kaydetti:
“29 Mart’taki seçimler için Demokrat Parti olarak Kırklareli Belediye Başkan Adayı Yalçın Tuna ile İl Genel Meclisi Üyesi Adayları’nı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları’nı tanıtıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz akşamlar Yayla Mahallesi, Demirtaş Mahallesi, Söğütçükçeşme Mevkii’ndeki kahvehanelere giderek tanıtımlarımızı yaptık.  Tanıtım gezilerimize Merkez İlçe Başkanımız Alparslan Toktar ile Yönetim Kurulu Üyelerimizde katıldı.
Yapılacak olan seçimlerde iddialıyız. Adaylarımızın yapılacak olan seçimlerde en iyi sonuçları alacaklarına inanıyoruz. İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımız; Hüseyin Akyüz, Sedat Kuranlı, Güler İskeç, Ümit Çevikalp ile Recep Kocabalta. Belediye Meclis Üyelerimiz ise; Ayşegül Tükel, Serkan Çolakoğlu, Mustafa Saatçi, Muzaffer Sulak, Şahsene Sağ, Çınar Tiri, Melih Meral, Sedat Yılmaz, Gürhan Toker, Aydın Özlü, Muzaffer Dilbaz, Cavit can, Tanju Özgüven, Cemil Pabuççu, Hamit Büke, Türker  Dinkler, Nihat Kuranlı, Yusuf Bağış, Ahmet Kurt, Ahmet Azay, Şerif Özcan, Kağan Tonguç, Kontenjan adaylarımız ise; Zafer Zafer Çetin, Nedim Çaloğlu, Alparslan Toktar.  Tanıtım gezilerimiz bundan sonrada devam edecek.” (s)