Deniz Baykal bugün Kırklareli'de

Deniz Baykal bugün Kırklareli'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal bugün Kırklareli’ne geliyor. Baykal saat 11.00’de ilimiz Cumhuriyet Meydanı, Dingiloğlu Parkı önünde Kırklarelililere hitap edecek.

Ana Muhalefet lideri; Baykal, yaklaşık 1 saat sürecek olan mitinginin ardından, Edirne’ye doğru hareket edecek.

Baykal’dan Trakya çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, bugün, saat 11.00’de Kırklareli’ne gelecek ve ilimiz Dingiloğlu Parkı önünde, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara seslenecek.

 Baykal aynı gün içerisinde Edirne ve Tekirdağ halkı ile de biraraya gelecek.  Ana muhalefet partisi Genel Başkanı Baykal’ın Kırklareli programı şöyle;

Baykal, bugün saat 09.00’da THY uçağı ile Ankara’dan İstanbul’a hareket edecek. 09.45’de İstanbul’a varacak olan Deniz Baykal, saat 10.00’da helikopter ile Kırklareli’ne hareket edecek.

11.00’da ilimize ulaşacak olan Baykal, saat 11.15’de Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting gerçekleştirecek ve burada Kırklarelililere seslenecek. Tahmini olarak 12.15’de sona erecek mitingin ardından, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kırklareli’nden Edirne’ye doğru hareket edecek.

Çağlayan için destek isteyecek

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kırklareli’ne son olarak geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 18. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali’ne gelmiş, burada Uğur Mumcu Caddesi’nin açılışını gerçekleştirmiş, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ile birlikte “Kakava ateşi”ni yakmıştı. Ana muhalefet lideri, bu kez 29 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde, halktan destek istemek için Kırklareli’ne geliyor. Seçimlere 8 gün gibi kısa bir süre kala, yeni dönem Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan için Kırklarelililer’den destek isteyecek olan Baykal, düzenleyeceği mitingin sonrasında Edirne ve Tekirdağ illerine de gidecek.

Baykal içerisinde bulunduğumuz hafta içerisinde; Kars, Niğde, Kırıkkale, Uşak, Bursa ve Manisa gibi illerde mitingler düzenledi. Deniz Baykal yarın da Ankara’da, Pazar günü ise Izmir’de vatandaşlara hitap edecek.