DenizBank'tan KTSO Üyeleri'ne Turuncu Destek

İşletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği özelleştirilmiş ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank İşletme Bankacılığı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'na üye tüm işletmelere cazip koşullarla finansman desteği sağlıyor.

İşletmelerin en önemli sorununun finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamak olduğundan yola çıkan DenizBank, ürün ve hizmetleri ile bu alandaki önemli açığı kapatma yönündeki faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede yurt genelinde Ticaret ve Sanayi Odaları ile protokol imzalayan DenizBank, dün saat 11.00’de Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile imzaladı.
Kırklareli Ticaret Odası'nda yapılan anlaşmada DenizBank Kırklareli Şube Müdürü Ali İhsan Bayar, İşletme Bankacılığı Porföy Yöneticisi Gökhan Çaloğlu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya ÇETİNTAŞ ve Oda Üyeleri hazır bulundular. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş yapılan bu anlaşmanın çok cazip olduğunu ve tüm üyelerin bundan yararlanması gerektiğini belirterek başta üyeler olmak üzere ilimize hayırlı olmasını diledi.
DenizBank Kırklareli Şube Müdürü Ali İhsan Bayar yapılan anlaşma ile ilgili olarak şunları kaydetti:
“Anlaşma çerçevesinde KTSO üyesi işletmeler, DenizBank'tan 72 aya varan vadelerle "Sermayenize Destek Kredisi" ve yine 36 aya varan vadelerle "Eşit Taksitli" kredi imkanını özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler. İşletmelerin mal ve hizmet alımları için sermaye ihtiyaçlarına uzun vadeli finansman opsiyonu sunan ilk kredi olarak konumlanan "Sermayenize Destek Kredisi" işletmelere, gayrimenkullerini teminat göstererek nakit ihtiyaçlarını 6 yıl vadeye kadar karşılama imkanı sağlıyor. Öte yandan KTO üyelerine özel faiz avantajları sunan DenizBank'ın bu yeni kredisi, 500 bin TL'ye kadar, 3 ay ödemesiz olarak kullanılabiliyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, DenizBank Kırklareli Şubesi'ne başvurmaları yeterli.
* İşletmelere Özel Kredi Modelleri
Finansal süpermarket anlayışı ile hareket eden DenizBank, imzalanan bu protokol ile Kırklareli Ticaret Odası üyelerine, cazip koşullarla finansman desteği sağlamanın yanı sıra bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere de ulaşma imkan sunuyor. Böylece işletmelerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken; iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor.
Türkiye'de ilk kez işletme müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye alan DenizBank İşletme Bankacılığı, gelen her türlü kredi talebini en geç 72 saat içinde cevaplandırıyor. Hayata geçirdiği "Turizm Paketi" ve "Kırtasiye Paketi" ile DenizBank, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkanı tanıyor. Öte yandan işletmelere ihtiyaçları olan ürünleri ve bunlar için gerekli fınansal çözümleri de tek seferde sunan DenizBank, "Hazır Filo" ile tüm KOBİ'lerin araçlarını DenizBank şubelerinden kiralamalarını sağlıyor.
* Dünyada bir ilk "İşletme Kart"
Özellikle son dört yıldır İşletme Bankacılığı alanında ortaya koyduğu ürün ve hizmetlerle sektörde farklılaşan DenizBank, 8 Nisan 2008 tarihinde tanıtımım yaptığı, işletmelere birçok avantaj sağlayan "İşletme Kart" ile dünyada bir ilke imza attı.
Sadece KOBİ'lere özel olarak tasarlanan "İşletme Kart" ile DenizBank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalından, 7/24 olarak müşterilerine sunuyor.
İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarım yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olarak hayata geçirilen 'İşletme Kart', işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış Hazır Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta toplanmasına olanak tanıyor.
İşletme sahipleri 'İşletme Kart' ile hesapları müsait olmasa bile hazır hesaplarından nakit çekebilecek, işletme sermayesi ihtiyaçları için taksitli ticari kredi kullanabilecek ya da akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. gibi şirket harcamalarım şirket kredi kartından yapabilecekler. Hatta İşletme Kart teknik altyapısı ile işletmeler, faaliyet gösterdikleri sektörün sezonsallığma göre geri ödeme yapabilecekleri kredi imkanlarını gişelerden ve ATM'lerden de ulaşabilecekler.
* Sektorel Krediler
Oda üyeleri sektörlerine özel kredilerden faydalanabileceklerdir. "Turizm, Kuyumculuk, İmalat, Ezcane, Kırtasiye, Nakliye, Mobilya ve Otomotiv Yan Sanayi vb gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin dönemsel olarak değişen nakit akışlarına uygun ödeme opsiyonları ve vade olanakları sunulacaktır.
Odaya kayıtlı Orta ölçekli ticari/sanai işletmeler'in (2008 yılı net satışları 10 milyon TL’nin üzerinde olan tüm Oda üyeleri) nakit-gayrinakit tüm kredi ve diğer Bankacılık hizmetlerine ilişkin talepleri, en yakın Ticari Şubemiz tarafından değerlendirmeye alınacaktır.
Bankamızın cari mevzuatı doğrultusunda, 2008 yıl sonu itibarıyla net satışları 10 milyon TL”nin altında olan (Bankamız yıl sonu döviz alış kuru baz alınarak hesaplanan) üyelere kullandırılacak krediler bu kapsamda değerlendirilecektir.” (s)