"Depremsavar"larda son 4 villa …

Tekirdağ Bahçevilla Çamaltı  konutları, depreme dayanıklı yapı sistemleri, çevre düzeni, deniz manzarası ve çok yönlü özellikleri ile göz kamaştırıyor. Deprem riski altındaki Tekirdağ'ın 'en güvenli konutları'nı inşa eden PROEV genel müdürü Hakan Uçar, son 4 villa dışında tüm villaların satıldığını söyledi.

 


 “İçinizdeki deprem korkusundan Bahçevilla Çamaltı Konutları'nın hafif çelik sistem özelliği ile kurtulun. Bahçevillalar'ın inşasında kullanılan ve villaların iskeletini oluşturan çelik sistem, depremin vereceği zararı minimuma indirir. Betonarme binalara göre çok daha dayanıklı olan bu sistem, sizin Bahçevilla Çamaltı Konutları'nda depremden korkmadan, huzur içinde yaşamanızı sağlar. Bahçevilla Çamaltı Konutları'nın yatay uzanan mimari yapısıyla, sıkıştırılmış apartman yaşamınız sona eriyor..” Bu iddialı sözler, PROEV genel müdürü Hakan Uçar’a ait. Kendisi ile Bahçevilla Çamaltı Konutları sitesinde görüştüğümüz Hakan Uçar, villalarla ilgili şu bilgileri verdi:
“Çocuklarınızın güven içinde oynayıp, özgürce koşabilecekleri, sizin de kendinize özel alanlar yaratabileceğiniz, bahçelerle dolu bir yaşam alanı sizi bekliyor. Yeşilin getirdiği huzur, teknolojinin sunduğu rahatlık, site içinde olmanın verdiği güven duygusu...Hepsi Bahçevilla Çamaltı Konutları'nda. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak, teknik ve sosyal imkanlarla donatılmış Bahçevillalar, modern dünyanın yeşil yüzü olarak Tekirdağ'da... Yüksek enerji yalıtımı, uzun yıllar deforme olmayan güvenilir yapısıyla Bahçevilla Çamaltı Konutları, hem sizin için sıcak bir yuva, hem de geleceğiniz için kazançlı bir yatırım olacak...”