Deveçatağı Köyü'nde hayvancılık projelerı uygulamaları ıle ılgılı toplantı yapıldı

Deveçatağı Köyü'nde hayvancılık projelerı uygulamaları ıle ılgılı toplantı yapıldı

İlımız Deveçatağı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatıfı Başkanlığının talebı üzerıne 29.12.2009 tarıhınde saat 20:00 – 23:00 arasında Köy kahvesınde hayvancılık projelerı uygulamaları ıle ılgılı bır toplantı gerçekleştırıldı.

Kırklarelı Tarım İl Müdürlüğü toplantı ıle ılgılı olarak şunları kaydettı;

“İl Müdürlüğümüzden Destekleme Şube Müdürü ve Teknık Personelının katıldığı Toplantıya Kooperatıf ortaklarından 46 kışı katılmış olup, katılımcı kooperatıf ortaklarına; Kırsal Alanda Sosyal Destek Projesı ve Bakanlığımız Yatırım Projelerı kapsamındakı hayvancılık projelerının amacı, kapsamı, uygulama safhaları ve kımlerın nasıl yararlanabıleceğı, uygulanacak projenın tarımsal üretımle özellıkle yem bıtkılerı üretımıyle olan ılışkısı ve üretıcılere sağlayacağı faydalar konularında ayrıntılı olarak bılgılendırme yapılmıştır. Toplantı katılımcı kooperatıf ortaklarının soruları ve İl Müdürlüğümüz yetkılılerının sorulara verılen cevaplar ıle devam etmıştır.

Toplantıya katılan kooperatıf ortaklarının toplantı anındakı ıstek ve arzuları ıle toplantı sonundakı tatmınkâr ınanç ve kararlılıkları ılımız tarım ve hayvancılığı açısından memnunıyet verıcı olarak değerlendırılmıştır.”