Devlet Bakanı Egemen Bağış Kırklareli'ndeydi

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış dün Kırklareli ziyareti kapsamında Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Egemen Bağış, bunun ardından AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve ardından esnafı dolaştı…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatı Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı Kavaklı’da dün saat 16.00’da karşıladı. Bakan Bağış ve beraberindekiler daha sonra Kırklareli Valiliği önüne geldi. Burada bir buket çiçek ile karşılanan Bakan, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından karşılandı. Daha sonra kamu kurum ve kuruluş Müdürleri ile tokalaşarak, Polis Tören Mangası selamladı.
Kırklareli Valiliği Makamı’na çıkan Bakan Bağış, burada Valilik Özel Defteri’ni imzaladı. Nezaket ziyaretinde; AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker ile Belediye Başkan Adayları da yer aldı.
Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş son yıllarda yapılan yatırımlar ile Kırklareli’nin çehresinin değiştiğini belirtti. Özellikle D-100 Karayolu’nun bölünmüş yol haline getirilerek, Dereköy Yolu Islah Çalışmaları’nda önemli aşamalar kaydedildiğini ifade eden Coş, bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti.
Bakan Bağış’ta kendilerinin iktidara geldiği günden itibaren sağlık, eğitim alanları başta olmak üzere birçok alanda gözle görülür bir ilerleme kaydedildiğini söyledi. Kendi iktidarları döneminde Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecinde önemli aşamalar kaydettiğini de belirterek son 40 yılda alınamayan yolun kendi iktidarları süresince alındığını belirtti. Amacının sadece nezaket ziyareti olduğunu belirten Bakan Bağış daha sonra AK Parti İl Teşkilatı’nı ziyaret etmek üzere Valilik’ten ayrıldı. Egemen Bağış’ın ziyaret programı, gazetemizin baskıya girdiği vakitlerde devam ettiğinden, Bağış’ın ziyaretine dair diğer ayrıntıları yarınki gazetemizde bulabilirsiniz.(s)