Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf yarın Kırklareli'nde

* AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın yarın Kırklareli'ne gelerek kendisine bağlı bulunan kurumları ziyaret edeceğini bildirdi.



HABER MERKEZİ
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Trakya Gezisi kapsamında ilk önce saat 09.30’da Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan Huzurevi’ni ziyaret ettikten sonra saat 14.00’te Kırklareli’nde olacak.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, Bakan Kavaf’ın Trakya Gezisi kapsamında gerçekleştireceği Kırklareli ziyaretinde kendisine bağlı bulunan kurumları ziyaret edeceğini belirterek şunları kaydetti:
“Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanımız Selma Aliye Kavaf, Trakya Gezisi kapsamında yarın ilk olarak saat 09.30’da Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Huzurevi’ni ziyaret edecek. Buradaki ziyaretini tamamlayan Bakan Kavaf daha sonra saat 14.00’te İlimiz Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret ettikten sonra saat 14.30’da Parti Binamızı ziyarette bulunacak.
Bakan Kavaf daha sonra saat 16.00’da kendisine bağlı bulunan Dr. Fuat Umay Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü’nü, saat 17.00’de Kırklareli Huzurevi’ni ve saat 17.45’te de Kırklareli Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü’nü ziyaret ettikten sonra saat 18.30’da Edirne’ye hareket edecek.” (s)