Dibek ve Çağlayan'dan gazetemize ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve Belediye Başkanı Cavit Çağlayan gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Elmas Cankurt ile görüşerek yakın zamanda ölen yakınları için başsağlığı ve kısa bir süre evlenen Murat Cankurt için ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler.

 

HABER MERKEZİ

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, CHP Kırklareli İl Başkanı İhsan Kazan ve CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Vecdi Gündoğdu dün gazetemize ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında konuşma yapan Dibek; “Yakın zaman içerisinde kaybetmiş olduğunuz yakınlarınızın acısını paylaşıyoruz. Merhumlara Allah’tan rahmet sizlere ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi. Dibek yakın zaman içerisinde evlenen Elmas Cankurt’un oğlu Murat Cankurt’a da ömür boyu mutluluk diledi.
Kırklareli gündeminden bahseden Dibek; “Şuan bildiğiniz gibi Mardin’de olan katliamın ardından birkaç kinin Kırklareli’ne yerleştirilmesi söz konusu. Ama bununla ilgili net bir bilgi sahibi değilim. Öce Alpullu’ya yerleştirilmek istenen kişilerin şimdi ise Kofçaz’a veya Karahıdır Mahallesi’ne yerleştirilmesi söz konusu. Bu kişiler saldırıya devamlı açık insanlar. Çünkü töre bunların arkasından gelecektir. Bu kişiler illaki Kırklareli’ne yerleştirilecek ise bence yerleştirilecekler yerler Kofçaz, Demirköy gibi yerler olmalı. Çünkü bu yerleri kontrol edilmesi daha kolay. Çünkü tek bir gidiş noktaları var. Birde bu kişilere iş vermemiz talebinde bulunacaklar. Biz bu kişilere iş verirsek durum çok farklı bir boyut alır. Bizim kendi halkımız işsizken onlara iş vermemiz ne kadar doğru olur bilemeyiz” dedi. (yy)