DİŞİ KARTALLAR ÇERKEZKÖY'E GELDİ

Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Taşkın ile yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Beşiktaş Bayan voleybol takımı...

Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Taşkın ile yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Beşiktaş Bayan voleybol takımı kafilesinde antrenör Bülent Karslıoğlu, yardımcı antrenör Hakkı Savur, istatistik uzmanı Selen Kelecek, masöz Melek Tavusbay ile menajer Zafer Atay katıldı. Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı kafilesine Narin Park Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren ile Voleybol Şube Başkanı Sait Tabala eşlik etti.
TAŞKIN BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Çerkezköy Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Sedat Taşkın, filenin kartallarına hem ligde hem de Avrupa maçlarında başarılar diledi. Ziyarette, Narin Park Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Tayfun Pişiren, Beliktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Bülent Karslıoğlu ile yardımcı antrenör Hakkı Savur’a takım olarak hedeflerinden bahsetti.