Diyarbakır Gençlik Merkezi üyeleri Kırklareli'ne geliyor

Diyarbakır Gençlik Merkezi üyeleri Kırklareli'ne geliyor

Geçtiğimiz Nisan ayında, Gençlik Merkezleri Arası Değişim Projesi kapsamında Kırklareli Gençlik Merkezi üyelerinin yaptığı Diyarbakır gezisinin ardından, 18-23 Temmuz tarihlerinde, bu kez Diyarbakır Gençlik Merkezi üyeleri ilimize geliyor.

Bir haftalık Kırklareli gezisinin ilk gününde, (18 Temmuz Cumartesi) Diyarbakır Gençlik Merkezi üyeleri saat 10.00’da ilimizde olacaklar.

 Öğle yemeği ve şehir gezisinin ardından üyeler, saat 19.30’da Önadım ve Yeşilyurt Gazeteleri’ni ziyaret edecekler.    

19 Temmuz Pazar günü ise, Diyarbakır’dan gelen misafirlerimiz Dupnisa Mağarası’nı gezme imkanı bulacaklar. Saat 14.00’de Iğneada’da doğa ve tarihi yerleri gezecek olan Diyarbakır Gençlik Merkezi üyeleri, saat 20.30’da ise Gençlik Merkezi’nde ortak etkinlik düzenleyecekler.

20 Temmuz Pazartesi günü Gençlik ve Spor Il Müdürü’nün yanı sıra Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu da, Gençlik Merkezi Üyeleri tarafından ziyaret edilecek. Aynı gün Edirne’ye de bir gezi düzenlenecek ve aileler ile tanışan üyeler, onlarla bir akşam yemeği yiyecek.

21 Temmuz Salı günü Vize ilçesi ve Kıyıköy Beldesi’ni gezecek olan Diyarbakır Gençlik Merkezi Üyeleri, 22 Temmuz Çarşamba Günü ise sırasıyla; Müze ziyareti, Şehitlik ziyareti, Çömlekçi, süpürgecileri ziyaret ve Dereköy Gümrük Kapısı’nı ziyaret edecekler.

 Aynı gün saat 16.00’da Kırklareli barajında bir gezi ve piknik de düzenlenecek.

Diyarbakır Gençlik Merkezi üyeleri, Perşembe günü ilimizden ayrılacak.