Dj Mec Fly; "Kırklareli için güzel projelerim var"

Dj Mec Fly; 'Kırklareli için güzel projelerim var'

Ailesi Kırklareli Karahıdır Mahalllesi doğumlu olan ve Avrupa’nın en ünlü Dj’lerinden biri ünvanına sahip Mec Fly, dün Önadım Gazetesi’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bu yıl düzenlenen Kırklareli 19. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Şenlikleri’nin ilk gecesinde tüm Kırklarelilileri coşturan dünyaca ünlü genç sanatçı, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram’a Kırklareli ile ilgili önemli projelerini anlattı.

Geçtiğimiz Haziran ayında kutladığımız Kakava Festivali’nin ilk gecesinde yer alan, organizasyonun belki de en anlamlı ve önemli konuğu Dj Mec Fly, “kendi topraklarım” dediği Kırklareli’ni unutmadığını bir kez daha gösterdi ve dün ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Işte bu ziyaretler kapsamında, saat 14.00’de Önadım Gazetesi tesislerine gelen Mec Fly ve sanatçının Trakya menajeri Emre Cebeci, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Mec Fly (Cem Uçar) sık sık Kırklareli Belediyesi’ne teşekkür ettiği açıklamalarında, Kakava Festivali’nde yer almaktan çok mutlu olduğunu, önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek festivallerde seve seve yer almak istediğini belirtti. Daha çok dış ülkelerde programlar düzenleyen ve Avrupa’da önemli bir popülarite yakalayan ünlü Dj, Istanbul’da yaşamasına rağmen, Kırklareli’nde daha fazla bulunduğunu belirtiyor.

“Kırklareli’nde bir dizi film çekmek istiyoruz”

Sadece disk jokey tarafı ile değil, sinemacı özelliği ile de dikkat çeken Mec Fly, şu anda bir sinema filmi projesi bulunduğunu, yine önemli bir devam filmine görsel efekt hazırlamak için Tokyo’daki yapım şirketi ile görüştüğünü söyledi.

Yönetmen kimliği ile başarılı projelere imza atmaya hazırlanan Cem Uçar ayrıca Kırklareli’nin otantik bir mahallesinde dizi film çekmek istediklerini, D Grub’a ait bu proje ile Kanal 1’in yakından ilgilendiğini, projenin hayata geçmesi ile Mart 2010 tarihinde çekimlere başlanacağını müjdeledi.

On parmağında on marifet genç sanatçı, Kırklareli’nin oldukça kültürlü ve eğitimli insanlara sahip olduğunu belirterek, ilimiz için daha birçok güzel proje gerçekleştirmek istediğini kaydetti. Dj Mc Fly, bu projeleri arasında yerel bir TV kanalı kurmak istediğini de sözlerine ekledi.

Hoş bir sohbet havasında geçen ziyaret daha sonra iyi dilek temennileri ile son buldu.