DJ Mec Fly ve Mustafa Keser eğlenceye hasret Kırklareli'yi doyasıya coşturdu

DJ Mec Fly ve Mustafa Keser eğlenceye hasret Kırklareli'yi doyasıya coşturdu

Kırklareli 19. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Şenlikleri, geçtiğimiz Çarşamba gecesi gerçekleşen konserlerle başlamış oldu. Standların Pazartesi günü açılmasının ardından hareketlenmeye başlayan festival alanı, gece düzenlenen konserlerle daha da yoğun bir kalabalığa maruz kaldı.

Ilk olarak sahneye Kırklareli Karahıdır Mahalllesi doğumlu olan ve Avrupa’nın en ünlü Dj’lerinden biri ünvanına sahip Mec Fly çıktı. Mixeri ile harikalar yaratan Mec Fly, festival alanını açık hava discosuna çevirdi.

Birbirinden enerjik denemeleri ile tecno müziğin doruk noktasını sahneden tüm alana yayan Mec Fly, çaldığı performanslarla doyasıya dans eden gençlere kendisi de eşlik etti.

Performansın sonunda Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, hemşehrimiz olan Dj Mec Fly gerçek ismiyle Cem’e, bir plaket ve bir buket çiçek sunarak, kendisine festivale yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Çağlayan farklı müzik anlayışlarının bir arada gerçekleştirildiği festivalde Kırklareli’den yetişmiş böyle yetenekli değerlere de destek olunması gerektiğini vurguladı.

Vatan Şaşmaz’ın tükenmez enerjisiyle sunduğu gecenin ikinci konuğu ise Türk Sanat Müziği’nin sevilen simalarından ve seslerinden Mustafa Keser’di.

Müthiş bir eforla sahneye çıkan Keser, daha ilk dakikalarda izleyiciyi kahkahaya boğdu. Yaptığı esprileri başarılı yorumuyla söylediği şarkılarla bütünleştiren Mustafa Keser’in, orkestrasıyla da sık sık şakalaşması dikkatlerden kaçmadı. Türk Sanat Müziği’nin en güzel eserlerinden bir repertuarla sahnede hem coşan, hem de coşturan Keser, zaman zaman da hem kendi efkarlandı, hem de dinleyicileri efkarlandırdı.

Keser’e de konser sonunda Başkan Çağlayan tarafından bir plaket ve bir buket çiçek takdim edildi. Ilk gece konserleri eğlenceye hasret Kırklareli’yi coştursa da, geçen senenin tadının olmaması ve bir gecede sadece 2 sanatçı olması vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı.

Konserler dün gece de Grup Band, Blues Of Rumeli ve Yeni Türkü ile devam etti. Bu akşamda festival alanında Istasyon 39 ve Emre Aydın sahne alacak ve Kırklareli’liler rock müziğe doyacak.