"Dostluk maçı sporcularımızı olumlu etkiledi"

Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başkanı Abdullah Akdeniz geçtiğimiz hafta sonunda Kırklareli'nin Demirköy İlçesi İğneada Beldesi'nde kampta bulunan Efes Pilsen ile İlk adım Basketbol Okulları'nın Takımı ile yapılan dostluk maçının özürlü sporcuların üzerinde olumlu etki bıraktığını belirterek şunları kaydetti:



HABER MERKEZİ
Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başkanı Abdullah Akdeniz geçtiğimiz hafta sonunda Kırklareli’nin Demirköy İlçesi İğneada Beldesi’nde kampta bulunan Efes Pilsen ile İlk adım Basketbol Okulları’nın Takımı ile yapılan dostluk maçının özürlü sporcuların üzerinde olumlu etki bıraktığını belirterek şunları kaydetti:
“Gökhan Akbaş, Sezgin Balaban, Aytaç Orman, Onur Candır ve Burak Yalçın’dan oluşan Kulübümüzün Basketbol Takımı benimle birlikte Okul Müdürümüz Serkan Dündar, Muhasip üye Arif Yonak. Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda Türkiye Özel Çocuklar Spor Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi ve İl Temsilcimiz İlyas Yalçın ve öğretmenimiz Nihal Ekiz ile birlikte Cumartesi sabahı saat 10.00’da buradan yapılacak olan etkinliklere katılmak üzere yola çıktık
Demirköy ilçesine bağlı İğneada Beldesi’ndeki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Sosyal Tesisleri’nde kamp yapan Efes Pilsen ile İlk adım Basketbol Okulları’nın Takımlarının sporcuları ve yöneticileri bizleri çok güzel karşıladılar, kendilerine kulübümüzün teşekkür belgesini sunduk. Onlarda bize Efes Pilsen  Amblemli Minyatür Formayı Külüp Kaptanına hediye etti.
Çok güzel, duygusal hem de coşkulu bir dostluk maçından sonra A-Genç Takım Çalıştırıcısı Tamer Olgaç,  B-Genç Takım Çalıştırıcısı Murat Mermi ve Yıldızların Çalıştırıcısı Andaç bey sporcularımıza birer basketbol topu hediye verdiler. Maçtan sonra tüm sporcular hep birlikte öğle yemeği yediler. Okul Müdürü M. Serkan Dündar, İğneada Beldesi’ndeki Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Sosyal Tesisler Müdürü Fikret Kumcu’ya tüm sporculara ve kampta bulunan yardımcı personele teşekkür etti.” (s)