"DP-ANAP en kısa zamanda birleşiyor"

Demokrat Parti (DP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı 02 Ekim Cuma akşamı parti binasında bir tanışma toplantısı düzenleyerek oluşturulan yönetim kurulu ve üyeleri ile yapılan görevlendirmeleri partililere açıkladı.


Lüleburgaz
Toplantıda konuşan yeni Yönetim Kurulu Başkanı M. Can Soydan, tüm partilileri birlik ve dayanışma içinde çalışmaya davet etti. Soydan “ Şahsım adına listede ismi geçen arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir zamanda taşın altına elini koymanız çok güzel bir davranış. Ay sonuna kadar Anavatan Partisi ile birleşme gerçekleşecek. Birleşme sonrası sizinkiler bizimkiler ayırımı olmamasını istiyoruz. Partimiz büyüsün bizim olsun ve demokratik kurallar içerisinde mücadelemizi yapalım” dedi.
Her partide yaşanan bazı çirkin olayların partilerinde de yaşandığını söyleyen Soydan, “ Ankara 02 Eylül’de listelerimizi onayladı. Ama biz listelerimizi bu güne kadar açıklamadık. Çirkin oyunlar oynanmaya başlandı. Özellikle İl Başkanı yanlış şeylerin peşine düştü. Umarım doğruları görür” dedi.
Konuşmasının sonunda yeni Yönetim Kurulunu açıkladı;
Başkan: M. Can Soydan
Yönetim Kurulu Üyeleri: Orhan Akyıldız, İzzet Gül, Özder Kıyak, Zeki Uslu, Selçuk Ercan, Ferit Kaynak, Cenk Kuroğlu, Hüseyin Külçe, Lütfü Ergülmez, Alahatti Varoğlu, İrfan Perperek, Ufuk Yılmaz, Rıfkı Yenice, Hayri Öngören, Dursun Yeşil, Hüseyin Çelik ve Işın Kıran’dan oluştu.
Yeni Yönetim Kurulu’nun 02.10.2009 tarih ve 2009/1 sayılı kararıyla yapılan görev dağılımında;
Başkan Yardımcısı (Vekil): Orhan Akyıldız
Başkan Yardımcısı Danışmanı: Cenk Kuroğlu
Genel Sekreter: İzzet Gül
Genel Sekreter Yardımcısı: Zeki Uslu
Muhasip: Özder Kıyak
Beldelerden sorumlu Başkan Yardımcısı: Lütfü Ergülmez
Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ufuk Yılmaz
Esnaf ve Sanatkârlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Rıfkı Yenice
Resmi Devlet İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Hüseyin Çelik
Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Alahatti Varoğlu
Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: İrfan Perperek görevlendirildi.
İlçemizde DP-ANAP ve tüm bürokratlarla birleşmenin Genel Merkezin çizdiği programa uygun olarak en kısa zamanda gerçekleştirileceğini söyleyen Soydan, daha sonra yapılacak işlerin planlanması ve listedeki isimlerin birbiriyle kaynaşması için yemekli bir toplantıda bir araya gelme kararı alındıktan sonra toplantıyı bitirdi. (gk)