DP Başkanı Soylu Çorlu'daydı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'nin dış politikasını eline yüzüne bulaştıran ve insanımızı toplam 507 milyar dolar borca ve 283 katrilyon ödenen faizle karşı karşıya getiren bir siyasi anlayışa benim tahammül etmem beklenemez'' dedi.

     Soylu, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde partisinin belediye başkan adayının tanıtım toplantısına katıldı. Soylu, bir restoranda yapılan toplantıda, 29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde DP'den Çorlu Belediye Başkan adayının mali müşavir Ahmet Altay olduğunu söyledi.
     Türkiye'nin her yerini 13 aydır karış karış dolaştığını ifade eden Süleyman Soylu, gittiği her yerde, Türkiye'nin geleceğine, çağdaş, modern, üretimine, hizmet siyasetine ve bu ülkedeki insanların birlik, beraberlik içinde yaşayacağına inanan insanlarla karşılaştığını belirtti. Soylu, şöyle devam etti:
     ''Kavga siyasetini kabul etmeyen, tarlaların bereketini bolluğunu arayan, burası (barış, kardeşlik coğrafyasıdır) diyen insanlar ile karşılaştım. 7 Ocak 1946'da kurulan Demokrat Parti'nin tam tamına 63. kuruluş yıl dönümüdür. Yani 63 yıldır, bu büyük davanın, bu büyük misyonun Türkiye'nin kalkınmasının, gelişmesinin, çağdaşlaşmasının ve medeniyet üstü ülkeler seviyesine ulaşmak için gösterdiği demokratik hayatın büyük mücadelesinin adıdır.''
     Mahalli idareler seçimlerine de değinen Soylu, sözlerini ''29 Mart seçimleri ülke için çok önemli. Türkiye'nin dış politikasını eline yüzüne bulaştıran ve insanımızı toplam 507 milyar dolar borca ve 283 katrilyon ödenen faizle karşı karşıya getiren bir siyasi anlayışa benim tahammül etmem beklenemez'' diyerek tamamladı.