DP Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı yeniden oluşturuldu

Demokrat Parti (DP) Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı, Alparslan Toktar başkanlığında yeniden oluşturuldu.

Demokrat Parti (DP) Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı Alparslan Toktar Başkanlığı’nda yeniden oluşturuldu. 29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlere DP olarak hazırlandıklarını belirten Merkez İlçe Başkanı Alparslan Toktar, Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ecz. Yalçın Tuna ile iddialı olduklarını belirtti. Yarın yapılacak olan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri’ne de değinen Toktar şunları kaydetti:
“Cavit Can, Halil Kenar, Ahmet Azay, Şerif Özcan, Zafer Çetin, Türker Dinkler, Abdurrahim Özdağ, Ahmet Kurt, Yusuf Bağış, Muzaffer Dilbaz, Ahmet Can, Ali Teber, Ahmet Kurumlu, Mehmet Çalımlı, Nihal Kurumlu, Mehmet Çalımlı, Nihat Kuranlı, Kağan Tonguç, Hamit Büke ve Sermin Ayyıldız’la birlikte yolumuza devam ediyoruz.
Kongremizi yerel seçimlerin ardından yapacağız. Belediye Başkan Adayımız Sayın Ecz. Yalçın Tuna. Kırklareli’nin hizmetine talibiz ve iddalıyız. Seçim startımızı Genel Başkanımız ilimize Kapalı Spor Salonu’na aday tanıtımı için geldiğinde başlatacaz. Tecrübeli genç ve dinamik kadromuzla beldeler ve merkezimizde iddialıyız.
* “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası siyasi bir kurum değil”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası bilindiği gibi siyasi bir kurum değil. Dolayısıyla hiç bir siyasi partinin müdahale etmemesi gerekiyor. Adayların ikisine de başarılar diliyorum. Ancak bir adayın vermiş olduğu reklam ve yazılı açıklamalarda “24 yılda yapılamayanları 4 yılda yapmaya geliyoruz” diye bir ibare gördüm. Bence yanlış bir slogan. O 24 yılda yapılamadığı iddia edilen hizmetlerde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meclis Başkanlığı’nı 12 yıl süreyle zannediyorum Sayın Ertuğrul Ziya Çetintaş’ın rahmetli babası yapmıştır. Bu bence biraz tezat düşüyor. Ne seçimi olursa olsun bence geçmişte seçilerek gelmiş ve uzun süreler hizmet etmiş kişilere yaptıklarından dolayı teşekkür etmek ve bundan sonrasını geliştirme maksatlı seçim kampanyaları devam ettirmenin daha iyi olacağını düşünüyorum. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ve belediye seçimlerine katılan medeni cesaret gösteren adaylara başarılar dilerim. Kırklarelimiz için hayırlısı neyse o olsun.” (s)