DP yerel seçimlere katılıyor

"Adaylar, çok yakında açıklanacak"

Demokrat Parti (DP) Basın Propaganda İşleri Başkanı Muzaffer Sulak 29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere katılacaklarını söyledi. 29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlere 2 ay süre kaldı. Seçimlere Kırklareli’nden katılacak olan partiler birer birer seçim startını veriyor. Demokrat Parti Kırklareli İl Yönetimi geçtiğimiz gün yaptığı toplantı ile görev bölümünü gerçekleştirerek seçim hazırlıklarına başladı.
Yapılan görev bölümünde; Rafet Gökdemir İl Başkanı, Vedat Koçmuş Teşkilat Başkanı, İl Sekreteri Serkan Çolakoğlu, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Akyüz, Basın Propaganda İşleri Başkanı Muzaffer Sulak, Sosyal İşler Muhasebet  Başkanı Tanju Özfüven, Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Pabuçcu, Kadın Kolları Başkanı Leman Özseyhan, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saatçi, İl Muhasibi Sedat Kuranlı oldu. Üyeliklerde ise; Sebahattin Ersoy, Çınar Tiri, Hakan Sıvacılar, Rüktna Hümmet, Sedat Yılmaz, Gürhan Toker, Ahmet Azay, Güler İskeç, Melih Meral, Mustafa Gürsoy, Ertuğrul Alpsoy, Recep Kocabalta, Tacettin Sayım, Aydın Özlü, Nezahat Münzür, Ayşe Tarhan, Ayşegül Tükel, Yüksel Ünger ve Seyit Kocaman yer aldı.
Yeni Yönetimin görev bölümünü yapmasının ardından seçim startını verdiklerini ifade eden Basın Propaganda İşleri Başkanı Muzaffer Sulak şunları kaydetti:
“29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere Demokrat Parti olarak hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği için başvurular devam ediyor. Bu başvuruları il başkanlığı olarak değerlendirmeyi yapacağız. Ardından bunları Genel Merkezimize göndereceğiz. Orada yapılacak olan değerlendirmenin ardından kesin adaylarımız belli olacak.
Genel Merkezimizde yapılacak olan değerlendirmenin ardından belirlenecek olan adaylarımızı Şubat ayı içerisinde düzenleyeceğimiz ve Genel Başkanımız Süleyman Soylu’nun da katılacağı bir toplantı ile kamuoyu ile paylaşacağız.” (s)