DSP Ahmetbey ve Kırıkköy meclis adaylarını açıkladı

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu ve Ahmetbey Belde Başkanı Kadir Asarlı gazetemizin Lüleburgaz Temsilciliğini ziyaret ederek, Ahmetbey ve Kırıkköy Beldesi Belediye Meclis Üyeliği adaylarını açıkladılar.

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu ve Ahmetbey Belde Başkanı Kadir Asarlı gazetemizin Lüleburgaz Temsilciliğini ziyaret etti. Kılınçoğlu ve Asarlı, , Ahmetbey ve Kırıkköy Beldesi Belediye Meclis Üyeliği adaylarını açıkladılar.
İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu, “ Partimiz Ahmetbey ve Kırıkköy Beldeleri’nde Belediye Meclis Üyeliği adaylarını belirlemiştir. Diğer beldelerimizden adaylarımız yoktur. Kırıkköy Belediye Başkan adayımız Şadan Çelebi olup, Kırıkköy Belediye Meclisi üyeliği adaylarımız Kenan Keskin, Selver Salur, Ufuk Özer, Özge Gülün, Mustafa Aker, Hidayettin Kayaz, Faik Mencik’tir. Kontenjan adayımız ise Ahmet Uzuntekin’dir “ dedi.
Ahmetbey Belde Başkanı Kadir Asarlı da “ Partimizin 29 Mart’ta yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Ahmetbey Belediye Başkan adayımız Ali Sönmez’dir. Belediye meclisi üyeliği asil adaylarımız ise Gürsel Gürleyen, Şükrü Üstünkol, Mehmet Gözlüklü, Murat Mer, İrfan Sezgin, Rahmi Topal, Rahmi Asarlı ve Aygün Atılganç’dır.
Partimizin yedek üye isimleri ise, Mukaddes Pak, Ahmet Perim, Ahmet Menay, Melih Furuncu, Fikri Özdamar, Eyüp Umut, İrfan Tan, Recep Seven’dir. Kontenjan adayımız ise Necmettin Sivri’dir” diye konuştu. (gk)