DSP Genel Başkanı Masum Türker Kapaklı'da halka seslenecek

Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli İl Başkanı Yaşar Mert, Genel Başkanları Dr. Masum Türker'in 05 Eylül 2010 Pazar günü Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı Beldesi'nde düzenlenecek mitinge katılacağını bildirdi.


HABER MERKEZİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Dr. Masum Türker 05 Eylül 2010 Pazar günü Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı Beldesi’ndeki Atatürk Meydanı’nda saat 17.30’da düzenlenecek olan mitingte halka seslenecek.
Yapılacak olan mitingte Genel Başkanları Dr. Masum Türker’in partilerinin neden Referandum’da “Hayır” diyeceklerini anlatacağını belirten DSP Kırklareli İl Başkanı Yaşar Mert şunları kaydetti:
“Genel Başkanımız Dr. Masum Türk, 12 Eylül 2010 Pazar günü yapılacak olan Anayasa Değişiklik paketi Referandumu ile ilgili olarak yaptığı yurt gezileri kapsamında Tekirdağ’a ya gelecek. Genel Başkanımız 05 Eylül 2010 Pazar günü Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı Beldesi Atatürk Meydanı’nda saat 17.30’da düzenlenecek olan “Demokrasi ve Anayasa Mitingi”ne katılacak. Yapılacak olan mitingte 12 Eylül’deki Referandum’da partimizin neden “Hayır” denilmesi gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunacak.
Mitinge katılmak isteyenler için DSP Kırklareli İl Başkanlığı olarak 05 Eylül 2010 Pazar günü saat 14.00’te merkez ilçe Paşa Kafe yanı Atatürk Stadyumu arkasından otobüsler kaldırılacak.” (s)