DSP Genel Başkanı Sezer'den Efsane Başkana destek

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer Kırklareli İli içerisindeki ilk ziyareti Büyük Mandıra Beldesinde gerçekleştirdi. Bu ziyarete, belde halkının gösterdiği ilginin bir hayli yoğun olduğu gözlemlendi.

Aydeniz Dereli

Efsane Başkan diye tanınan Ali Osman Bayraktaroğlu’na destek için geldiğini belirten Genel Başkan Sezer’e DSP Kırklareli İl Başkanı Yaşar Mert ve DSP Eski Milletvekili ve Milli Eğitim Bakanı Necdet Tekin de eşlik etti.
Seymenler Meydanında Seçim Otobüsünün üstünden Büyük Mandıra halkına seslenen Sezer
”Sevgili Mandıralılar çiftçi batırıldı, hayvancıkla uğraşanlar batırıldı, esnaf zor durumda, kredi almak zorunda bırakıldı ve bu aldığı krediyi ödeyemez hale getirildi. Bir römork buğdayla bir traktör alındığı dönemde olduğu gibi çiftçiyi desteklesinler. Yapabiliyorsalar işsizliği önlesinler, kapanan fabrikaları açsınlar. Mandıra’da son zamanda 3 tane fabrika kapanmış.Ülkede bir kriz yaşanıyor Başbakana bakılırsa kriz falan yok. O pembe tablolar çiziyor. Türkiye onların döneminde güya büyümüş, ekonomi büyümüş, her şey daha iyiymiş. Atma Recep, Din Kardeşiyiz.” dedi. Öte yandan DSP Genel Başkanı Sezer Ana Muhalefet lideri Deniz Baykal’ı da sert bir dille eleştirdi.
“Tayyip Erdoğan, Baykal’a diyor ki sen Başbakan olamazsın. Evet, doğru söylüyor. Baykal’ın bu memlekete Başbakan olma gibi bir isteği yok zaten. Rahatını bozmaya hiç niyeti yok. Ben Türkiye’yi adım adım dolaşıyorum. Onlar uçaklarıyla belirledikleri illere gidip bu gittikleri illerinde etrafında ki illerden vatandaşları otobüslerle toparlayıp büyük mitingler yapıyorlar. Bu mitinglerde de kavga ediyorlar televizyonlarda bu kavgalara yer veriyor. Ya biz ne yapıyoruz? Halkçı Ecevit’in kurduğu halktan gelen destekle, sadece büyük illere değil, ilçe - ilçe, belde – belde dolaşıp bizzat halkla konuşup halkın sorununa çözüm olmak için çalışıyoruz. Bu nedenle Büyük Mandıra halkını da ziyaret ettik.
Bu sefer Büyük Mandıra, 29 Mart Gök Mavi olacak yeni güneş doğacak halkımız DSP diyecek, Ali Osman Bayraktaroğlu diyecek. Bizim adaylarımız pırıl pırıl adaylar. Türkiye’de en başarılı belediyeler DSP belediyeleridir. Eskişehir, Ordu ve Şişli gibi belediyelerin başarılı çalışmalarını tüm Türkiye biliyor. Bu nedenle siz de Mandırada Ali Osman Bayraktaroğlu ve ekibini destekleyerek oylarınızı verecek, DSP diyeceksiniz. Bu kalabalıktan ben Mandırada bundan sonra DSP belediyesi olacağına inancım tamdır. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. Günün en anlamlı olayı ise Eski Milletvekili ve Milli Eğitim Bakanı Necdet Tekin’in geldiğini haber alan AK Parti adayı Hülya Gürman kendilerine hoş geldiniz diyerek seçimlerde başarılar dilemesi oldu.