DSP Kırklareli İl Kongresi yarın yapılacak

Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli İl Kongresi yarın saat 14.00'te Grand Hotel'de gerçekleştirilecek. DSP İstanbul Milletvekili Hüseyin Mert ile Parti Meclisi'nden ve Örgüt Kurulu'ndan Orhan Yeşilyurt'un katılacağı İl Kongresi ile ilgili olarak İl Başkanı Yaşar Mert şunları kaydetti:...


HABER MERKEZİ
“Partimizin İl Kongresi’ni yarın 150 delegemizin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Kurulduğu günden bu yana bilfiil olarak içerisinde bulunduğum partimizin yarın yapılacak olan İl Kongresi’nde tekrardan Başkanlık için adayım. Seçimlere gireceğim Yönetim Kurulu listemde yeni isimlere ve bayanlara daha önem verdim. Amacımız partimizi iktidara getirebilecek kadroları teşkil etmektir. Bunun içinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vargücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.
* “Ecevit’i Anma Gecesi” düzenlenecek
İl Kongremizin tamamlanmasının ardından saat 20.30’da aynı yerde efsanevi liderimiz merhum Bülünt Ecevit’i anmak için bir gece tertip ettik. Bu gecemize partili partisiz herkesi davet ettik. Gecede merhum liderimiz Ecevit ile ilgili slay gösterileri yapılacak. Kendi sesinden yazmış olduğu şiirler dinlettirilecek. Onunla ilgili olarak katılımcılar konuşmalar gerçekleştirecek. Gecede ayrıca yerel sanatçılarımız sahne alarak gecemizi renklendirecekler. Yapılacak olan çekiliş ile başta Türk bayrağı olmak üzere çekilişe katılanlara çeşitli hediyeler vereceğiz” dedi. (s)