DSP'nin Babaeski seçim bürosu açıldı

DSP, Babaeski'de seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılışa CHP'li kırgınların katılım göstermesi ilgi çekti.    

DSP, Babaeski’de seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılış, dün yoğun bir katılımla yapıldı.
Açılışta bayanların da yoğun bir şekilde katıldığı gözlemlenirken, CHP’li kırgınların da törene katıldığı öğrenildi. Açılışta bir konuşma yapan DSP İlçe Başkanı Salih Çatıkkaş; Babaeski halkını sevgiyle kucaklayacaklarını ve Babaeski halkının her kesimini DSP saflarına beklediklerini söyledi.
Daha sonra DSP Belediye Başkanı Adayı Seyit Ali Günel yaptığı konuşmada halkın DSP iktidarını özlediğini söyledi. Günel; Yerel seçimlerde DSP yapacağı çıkışla bunu kanıtlayacaktır. Babaeski Belediye Başkanlığı seçimlerinde iddialı olduklarını ve DSP’ye her geçen katılımların hızla sürmesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen DSP Belediye Başkanı Adayı Seyit Ali Günel Babaeskİ halkını aramıza bekliyoruz ve bütün toplum katmanlarının desteğine ihtiyacımız var şeklinde konuştu.
Açılışa; Belediye Meclisi üyesi Adayları; Salih Çatıkkaş, Makine Mühendisi Fatih Gültekin, İnşaat Mühendisi Remzi Yazıcıoğlu, Sibel Güntekin, Recai Yönet ve Güray Sayınsöz’ün yanı sıra İl Genel Meclis Üyeliği 1. adayı Necati Apak da katıldı. (öb)