Dünya güreş şampiyonası'na doğru

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, 21-27 Eylül tarihleri arasında Danimarka'da yapılacak Büyükler Serbest, Grekoromen ve Bayanlar Dünya Güreş Şampiyonası'na katılacak milli takımın kampını ziyaret etti.



     Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Küçük tarafından karşılanan federasyon başkanı Bak, kasım ayında açılacak Edirne Güreş Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
     Bak, daha sonra Mimar Sinan Spor Salonu'nda antrenmanlarını sürdüren 16 milli güreşçiyi ziyaret ederek, bir süre sporcularla sohbet etti.
     Sporculara hitaben yaptığı konuşmada Bak, büyük bir özveriyle çalıştıkları için sporculara, hocalarına ve ailelerine teşekkür etti.
     Güreşte iyi bir noktaya gelindiğini bunun daha yükseltilmesi için çalışmaların devam etmesi gerektiğini bildiren Bak, ''4 gündür burada kamptasınız ve 20'sinde sona erecek. Sizleri ziyaret ederek başarı dilemek istedik. Edirne Güreş Eğitim Merkezi kısa süre sonra açılacak, o zaman daha iyi şartlarda hazırlanacaksınız. Devletimiz sporculara büyük destek veriyor, federasyon olarak bizler arkanızdayız, sizlerden ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyoruz'' dedi.
     Bak, daha sonra güreşçilerin antrenmanlarını izledi. aa