Edirne'de Barış Manço anılacak

Edirne Belediye Başkanlığı desteği ile Ünlü Sanatçı Barış Manço ölümünün 10. yılında Saraçlar Caddesinde düzenlenecek konser ile anılacak.

Ünlü Sanatçı Barış Manço ölümünün 10. yılında 01 Şubat Pazar gecesi 19.30-21.30 saatleri arasında düzenlenecek olan konserde Sunum ve Bağlama Hasan Islattı, Canlı Performans Eser&Grup Founddeep, Dj Erdem ve Özgen sahne alacaklar ve Foto Gürkan tarafından slayt gösterisi sunulacak.
Ölümünün 10. Yılında Barış Manço’nun Edirne’nin yenilenen yüzü olan Saraçlar Caddesinde anılacağını ifade eden Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi “Ahmet İpek tarafından belediyemize yapılan başvuru Belediye Encümenimiz tarafından uygun görülmüş ve gerekli onay verilmiştir. Trafikten arındırılmış ve tamamen yenilenmiş adeta bir meydan haline gelmiş Saraçlar Caddemizde, ülkemizde ve tüm dünyada tanınan, beğenilen ve sevilen ünlü sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 10. yıldönümünde bizlere bıraktığı muhteşem eserleri ile sevgiyle anacağız. Bu özel anma gününde tüm Edirnelileri Saraçlar Caddesindeki konserimize bekliyoruz” dedi. (mc)