Edirne'de konut açığı var!

Edirne'de konut açığı var!

Ihlas Pazarlama Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü ve Huzurlu Inşaat Yönetim Kurulu Başkanı, ayrıca gazetemiz köşe yazarı Bayram Bıyıklı, düzenlediği toplantıda yapımına devam edilen inşaatları ve yapılacak olan projeleriyle ilgili bilgi verdi.  Edirne'de konut açığının yüksek olduğunu vurgulayan huzurlu Inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Edirne'de yılda ortalama bin civarında evlilik oluyor. Yapılan evlilikler ve Üniversite talebelerinin de artması sonucu kiralamak için dahi ev bulmakta zorluklar çekiliyor. 2010 yılının Edirne'de inşaat alanında yatırım yılı olacağına inanıyorum" dedi.

Huzurlu Inşaat olarak iki ayrı proje yürüttüklerini de ifade eden Bıyıklı, " 1. ve 2. etapta başladığımız konut projelerinde fiyatları rekor anlamda düşük tutuyoruz. Yaptığımız birinci etap konutlar çok kısa sürede tamamlanırken ikinci etapta da yer çok az kaldı. 2. etap inşaata da kısa sürede başlayacağız ve insanlara burada da huzurlu yaşam alanları yaratacağız" diye konuştu.

Huzurlu Inşaat'tan daire alanların karlı çıkacağını da sözlerine ekleyen Bayram Bıyıklı, bu karın ilk bir yıl içerisinde 20 bin Tl, 2. yıl içerisinde de 30 bin Tl olacağını söyledi.