Edirne İl İnsan Hakları Kurulu Toplandı

Edirne İl İnsan Hakları Kurulu Ağustos ayı toplantısını yaptı.




Edirne Vali Yardımcısı ve İl İnsan Hakları Kurul Başkanı Dr. Ayhan Özkan başkanlığında, Edirne Valiliği Toplantı Salonu’nda toplanan kurul, elektronik posta yoluyla bildirim yapılan iki konuyu görüştü.
İlk görüşme bir memurun mesai saatleriyle ilgili bulunduğu bildirimin gerekli makamlara yazılarak bilgi istenmesi yönünde karara bağlandı.
Görüşülen diğer bir konuda, Eski İstanbul Caddesi'nde ikinci el eşya satan dükkanların kaldırımları işgal etmesi yönünde bir vatandaşın şikayetinin belediyeye bildirildiği ve bu dükkanların belediyece uyarıldığı bilgisi kurul üyelerine sunuldu.
Toplantıya, kurul üyelerinden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer Şeren, İl Genel Meclis Üyesi Asım Uyguner, AK Parti Temsilcisi Halil Fevzi Erol, Tabib Odası'ndan Selçuk Köse, CHP Temsilcisi İrfan Erdem, MHP Temsilcisi Orhan Çakırlar, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Temsilcisi Serhat Dayıoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Çetin Kürkçü, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Temsilcisi Faruk Çiftçi, Anadolu Ajansı Muhabiri Salih Baran, Edirne Okulları ve Öğrencilerin Koruma ve Güçlendirme Derneği Temsilcisi Yaver Tetik, Abdurrahman Mahallesi Muhtarı Şaban Ergit katıldı. aa