''Edirne'nin 'Nadya Comanachi'si olacağım"

Minik Şahsenem antrenörü ve babasıyla Edirne'nin yeni yetiştirdiği Jimnastikçilerinde Şahsenem Duman, Gençlik ve Spor Kulübü Jimnastik Antrenörü Canan Can ile birlikte yaptığı açıklamada hedefinin olimpiyatlar olduğunu açıkladı.

 

HABER MERKEZİ

Babası Oktay Duman'ın elini tutarak jimnastik antrenmanlarına katılmaya gelen 9 yaşındaki minik Şahsenem, Antrenörü Canan Can'ın önünde ilginç açıklamalarda bulundu. Jimnastiği çok sevdiğini belirten Şahsenem Duman " Antrenörüm Canan Can'ı da çok seviyorum. İyi çalışarak bütün dünyanın tanıdığı Romen Nadya Comanachi'yi kendime örnek aldım. Onun gibi olmak istiyorum. Daha sonra çok çalışarak olimpiyatlara katılmak istiyorum" dedi. Baba Oktay Duman'da kızının jimnastiği çok sevmesinden ve yaşınında buna müsait olmasından dolayı Jimnastiğe yazdırdığını ifade ederek " Kızım Antrenörü Canan
hanımı da çok seviyor. İnşallah ilerde iyi bir jimnastikçi olur " dedi. Edirne Gençlik ve Spor Kulübü jimnastik Antrenörü Canan Can antrenmanların dün başladığını söyleyerek " Şimdilik ilk hedefimiz Ekim ayı sonunda Adana'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmamız olacak. Çalışmalarımızı bu yönde ilerleteceğiz. 2 yıldız, 3 minik olmak üzere 5 sporcumuzla beraber Adana'ya gidip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu. Öte yandan Edirne Jimnastik İl Temsilcisi Orhan Seri editörümüze yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce göreve seçilen Jimnastik Federasyon Başkanı Atilla Örsel'in ülkemiz ve Edirne Jimnastiği için çok güzel çalışmaları olduğuna dikkat çekerek " Edirne’miz için Jimnastikte güzel günler bizi bekliyor. Bekleyin ve görün" dedi.(ek)