Edirne Vali Yardımcısı Akkor, yoğun bakımda

Edirne Vali Yardımcısı Aydın Akkor, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yoğun bakım altına alındı.

     Alınan bilgiye göre, Özel İdare Lojmanları'ndaki evinde 15 gün önce geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı sonrası dinlenen Akkor, dün öğle saatlerine doğru fenalaştı.
     Ailesinin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine evinden ambulansla alınan Edirne Vali Yardımcısı Akkor, Edirne Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Akkor, buradaki ilk müdahalenin ardından, Trakya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.
     Edirne Valisi Mustafa Büyük, Akkor'un sağlık durumuyla ilgili bilgi almak üzere Edirne Devlet Hastanesine gelerek, Akkor'un yakınları ve doktorlarla görüştü.
     Vali Büyük, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, Akkor'un geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakımda tutulduğunu belirterek, şunları söyledi:
     ''Vali Yardımcısı Akkor, bir süre önce boyun fıtığı rahatsızlığından ameliyat olmuştu. Buna bağlı olarak belirgin rahatsızlığı vardı. Şu anda kalp ve beyinle ilgili durumu takip ediliyor. Hastalığı konusunda kesin bir şey söyleyemiyoruz. Doktorlar, beyin ve kalp rahatsızlıkları üzerinde duruyor. Akkor'un sağlığına kavuşması için dua ediyoruz. İnşallah iyileşecek.''