EDOSK, KDOSK'u ziyaret etti

EDOSK, KDOSK'u ziyaret etti

Edirne Doğa Sporları Kulübü, Kırklareli Doğa Sporları Kulübü’nü, mekanlarında ziyaret etti.

Önceden belirledikleri bir tarih olan 14. Kasım 2009 Cumartesi günü saat: 11.00 de EDOSK Başkanı Bülent Bacı, ekibi ve ekipmanları ile birlikte ilimize ulaştılar. Onları buluşma noktası olan  Hastane caddesinde, KDOSK Bşk. Metin Erman Bizzat karşılayarak, önce kendi mekanlarına götürüp yorgunluk çayı ikramında bulundu. Bu arada, gelen Edirne' li misafirlere, açık mavi renkte KDOSK armalı, fularlar da tek tek armağan etti. Aynı zamanda fularlardaki mavi rengin, dumansız hava sahası oluşumunun bir parçası olduğunu da sözlerine ekledi. Bu sıcak karşılama esnasına da denk gelen Gazetemiz köşe yazarı Selahattin Demiraco da eşlik etti ve kısa kısa notlar aldı. Daha sonra KDOSK yönetiminden Ufuk Eryılmaz' ın katılımıyla günün anısına, toplu fotoğraf çekildi. Bu samimi fotoğraftan sonra, Kırklareli Müzesine gidildi. Bu ziyaret esnasında çeşitli bilgi alışverişleri oldu.

Bunlardan biri de Kanlı Geçit idi.  Ekip, bir daha ki ziyaretlerinde de burayı programlarına alacaklarını belirttiler.

Misafirler, öğle yemeği vakti gelince, Kırklareli köftesini tercih ettiler. Iki başkan aralarında bilgi alışverişi yaptılar ve bu sırada Bşk. Bülent Bacı, Bşk. Metin Erman' dan Kırklareli' nin detaylı haritasını rica etti. Kendisi de bu ricayı kırmayıp derhal Kırklareli ve köy yollarını içeren haritayı, kardeş iki kulüb imzasıyla, kendilerine teslim etti.

Bu anlamlı ziyaretin olumlu geçtiğini belirten Metin Erman en yakın zaman da iade-i ziyaret yapılacağını ve önemli projelere el atılacağını belirtti.

Erman, Trakya'nın bu iki güzide kentinin, Doğası yönünden zengin, kültürü bakımından yaşanmaya değer yerler olduğunun altını çizdi.

 Aralarında ki bu güzel dostluğu ve diyaloğu asla bozmayacaklarına, gayret sarf edeceklerini savundu. Ve saat : 13.00 sıraları, tekrar görüşmek dileği ile aynı yerden misafirlerini uğurladı.