Eğitim Bir-Sen, İl Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi

Eğitim Bir-Sen, İl Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi

Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi Il Divan kurulu toplantısını gerçekleştirerek ilçe yönetimleri ile durum değerlendirmesi ve yeniden yapılanma toplantısı yaptı. Toplantı Lüleburgaz, Babaeski, Vize, Pınarhisar Ilçe başkanları, Kadın Komisyonları Başkanı ve Ilçe Yönetim kurullarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ilçelerde yapılacak sendikal çalışmalar, yönetim kurullarının işleyişi, işyeri gezileri, ilçelerin sorunları gibi konuların ele alındığı toplantıda Şube Başkanı Bilal Yeşen, Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye ve bölgemizdeki büyüme sürecini anlattı.

Bu süreçte özellikle ilçelerde bulunan ve zor koşullara rağmen üye artışına katkı sağlayan Ilçe Yönetim Kurulu üyelerine ve çalışan tüm üyelere teşekkür eden Yeşen, başarının koordineli ve sistemli bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktığını dile getirerek, bundan sonraki süreçte de aynı şekilde, hız kesmeden çalışmaların yürütülmesi gerektiğini kaydetti.

Yeşen; geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen mitinge de göstermiş olduğu katkılardan dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti. Yeşen sözlerine şu şekilde devam etti;“Ortadoğu'da barış olmazsa dünyada barış olmaz. Türkiye'nin Filistin'e karşı tarihi sorumluluğu var. Vahşeti durdurma görevi Türkiye'nindir. Türkiye tarihi misyonuna dönmeli, daha çok rol üstlenmelidir. Ecdadımız bir manga askerle bölgenin barışını sağlıyordu. Kimsenin burnu bile kanamıyordu.”

Yeşen, daha sonra iyi dilek ve temennilerde bulunularak, toplantıyı kapattı.