Eğitim Yöneticilerinin Liderlik Davranışları Semineri

Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan tarafından  Halk Eğitim Merkezi Ve A.S.O Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlköğretim Müfettişleri, okul ve kurum müdürlerine 'Eğitim Yöneticilerinin Liderlik Davranışları Semineri' verildi.


HABER MERKEZİ
Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan tarafından  Halk Eğitim Merkezi Ve A.S.O Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlköğretim Müfettişleri, okul ve kurum müdürlerine “Eğitim Yöneticilerinin Liderlik Davranışları Semineri” verildi.
Dr. Ayhan Özkan yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “Yöneticilik için, yöneticinin kendisini çok iyi tanıması gerekir, kendisini iyi tanımayan bir yöetici başkalarını yönetemez. İyi bir yönetici mücadeleci olmalı, pes etmemeli ve kendisi ile çalışma arkadaşlarını iyi motive edebilmeli.
İyi bir yönetici, iyi iletişim kurabilme becerisine sahip olmalı ve Anla-Anlat-Anlaş felsefesiyle hareket ederek bunları yaparken de çok iyi empati kurabilmelidir. Karşılıklı iletişimde verici ve alıcı vardır. İyi yönetici kendini sunmalı ve protokol kurallarına iyi uymayı bilmelidir.” (s)