Ekol Hastanesi Göz Hastalıklarında Trakya'nın bir numarası

Ekol Hastanesi Göz Hastalıklarında Trakya'nın bir numarası

Merkezi Edirne’de bulunan Ekol Hastanesi, birçok branşta hastalarına hizmet verirken, göz hastalıkları dalında da Prof. Dr. Nazan Erda, Op. Dr. Tolga Gürlü, Op. Dr. Berna Baş, Op. Dr. Soykan Özgür ile Trakya’nın bir numarası olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftasonu Ekol Hastanesi’ne giderek Op. Dr. Tolga Gürlü’yü polikliniğinde ziyaret eden ekibimiz, kendisinin hastalarıyla büyük bir özveri içerisinde çok iyi diyaloglar kurduğunu, göz servisinde muayene olan ve sıra bekleyen hastaların takdirini kazandığını gözlemledi.

Ekol Hastanesi’nde göz dalında uzman hekim olarak çalışan Op. Dr. Tolga Gürlü çalışmaları ile ilgili olarak gazetemize yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; “Ekol Hastanesi başhekimimiz Op. Dr. Genel Cerrahi Uzmanı Turhan Gazioğlu’yla beraber; her branşta görev yapan hekim arkadaşlarımız, teknik personelimiz ve yardımcı personeller ile birlikte, Pazar günleri hariç günün her saatinde 08:30’dan itibaren, Trakya’nın her yanından gelen hastalara en iyi hizmeti vermeye devam etmektedir. Hastanemiz Pazar günleri ise aralıksız bir şekilde acil servisiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer hekim arkadaşlarım gibi ben de servisimde sabah 08:30’dan saat 16:00’ya kadar ortalama 45 hastanın muayenesini yapıyorum.

Bununla birlikte hergün ameliyata girerek, insan sağlığı için büyük önem taşıyan göz hastalıkları konusunda halkımızı sağlığına kavuşturmak için çalışıyorum.”