Elif Anadan Valiliğe "Evlat" Ziyareti

Kırklareli İl Merkezinde yalnız başına ikamet eden 75 yaşındaki Elif Kuzu, Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Yoğun iş temposuna rağmen, her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan ve onların dertlerini dinleyen Vali Hüseyin Avni Coş, Çarşamba günü halk pazarını ziyaret ettiği esnada tanıştığı ve yakından ilgilendiği Elif Anayı, makamında kabul etti.
Şimdiye kadar hiç evladının olmadığını belirten Elif Ana, yüreğinden dolup taşan bu evlat sevgisinin Vali Coş’ u tanıdığından beri bir kat daha arttığını belirterek;
“Şimdiye kadar hiç evladım olmadı. İnanın sayın Valimizle tanıştığım zaman içimdeki bu evlat özlemini giderecek bir ortam oluştu. Benimle ve benim gibi yaşlılarla bu kadar yakından ilgilenmesi bizleri çok memnun ediyor. İnsanın öz evladı olsa, bu kadar sevilmez. Kırklareli’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da Kırklarelili olarak gurur duyuyoruz. Valilik Özel Kalem Müdürlüğü’nde çalışan personel de, artık benim evladım. Onların bu yakınlığı ve sıcaklığı beni çok memnun etti.”dedi.
Bir anne ve evlat sevgisinin karşılıklı buluştuğu Valilik Makamında, Vali Coş’ un ve Elif Ananın sevgi dolu gözleri görülmeye değerdi. (s)