"En büyük desteği Önadım Medya Grubu'ndan görüyoruz"

'En büyük desteği Önadım Medya Grubu'ndan görüyoruz'

Kırklarelispor’un genç yönetimi dün Önadım Medya Grubu’nu ziyaret ederek verilen destek için teşekkürlerini sundular. Kırklarelispor’un çiçeği burnunda yönetiminden; Kulüp Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topuz, Faruk Ceylan, Caner Sungur, Emre Trak ile Ahmet Yalçınöz, Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ü, gazetemiz tesislerinde ziyaret ettiler. 

Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Ceylan kulüp adına teşekkürlerini ileterek; ”Kırklarelispor Yönetim Kurulu olarak olarak değerli başkanımıza ve değerli Yönetim Kurulumuza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizleri ziyaret ettik. Gerçekten Kırklareli’nde bir çok basın kuruluşu destek oluyor, ama bizler en büyük desteği Önadım Medya Grubu ve www.kirklartv.com video internet sitenizden görüyoruz. Sizlerin bizlere göstermiş olduğu ilgiye ve güvene layık olmaya çalışacağız. En kısa zamanda Kırklarelispor’u bu genç başkanımızla ve yönetim kurulumuz ile profesyonellige çıkarmak için sizlere söz veriyoruz” dedi.

Kırklarelispor’un çiçeği burnunda genç Başkanı Volkan Can da memnuniyetini dile getirerek; “Ilk önce bizlere destek verdiğiniz ve arkamızda durduğunuz için çok teşekkür ederiz. Inşallah bu desteklerinize devam edersiniz. Sizler arkamızda olduğunuz sürece, biz bu işi başaracağız. Bu yüzden, buraya gelerek sizlere teşekkürlerimizi sunmak istedik” dedi.

Yapılan bu ziyaretten memnuniyetini dile getiren, Önadım Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün de genç yönetimin sonuna kadar yanında olduklarını belirterek; ”Bu şehir bizim, bu şehrin takımı da bizim ve gençler olarak sizlerin arkanızda durmak zorundayız. Önadım Medya Grubu olarak gazetelerimizde ve dijital yayınlarımzda desteğimizi sonuna kadar sizlere vereceğiz. Kırklareli halkının da arkanızda duracağına ve bu işi sizlerle birlikte sahipleneceğine inanıyorum. En çok hoşuma giden ise son yapılan genel kurulunuzda hanımların bu işi üstlenerek göreve gelmenizdir. Onlar hepinizin annesi, ablası ve kardeşi. Yine hanımların desteği büyük bir çoğunlukta arkanızda olacaktır. Kırklarelili kadınlar Kırklareli’nin takımına sahip çıktıklarına göre inanıyorum ki; bu işi en üst noktaya kadar taşıyacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kırklarelispor’un genç yönetiminden, Huzurevi sakinlerine ziyaret

Kırklarelispor, olağan Genel Kurulu’nu 1 Mart Pazar günü gerçekleştirmiş, dört yıldır Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Kıvanç Kurtar, seçimlerde Kırklarelispor'un 18 kişilik kadrosunda yer alan futbolcusu Volkan Can ile yarışmış ve Can Seçimi 27 oy farkla kazanmıştı. (85-58) Seçildiği günden bu yana çeşitli kurum ve kuruluşlara Volkan Can Başkanlığındaki, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topuz, Faruk Ceylan, Caner Sungur, Emre Trak ve Ahmet Yalçınöz ziyaretlerini sürdüren Kırklarelispor yönetimi, Ülkemizde her yıl 18- 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası sebebi ile 24 Mart Salı günü Kırklareli Sosyal Hizmetler Huzurevi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Huzurevi sakinlerinin gönüllerini aldılar.

Huzurevi Müdür Mehmet Gider tarafından kapıda karşılanan genç yönetim, yaptıkları ziyarette yaşlıları da unutmayarak onlara portakal ve elma ikram ederek, sevindirdiler. Daha sonra tek tek bütün odalardaki yaşlıları ziyaret eden, kulüp yöneticileri Huzurevi sakinlerinin ellerini öperek hal, hatır sordular. Temiz ve nezih bir ortamdaki yaşlıları görünce çok mutlu olduklarını dile getiren Kulüp Başkanı Volkan Can ve yönetim kurulu üyeleri, Huzurevi Müdürü Mehmet Gider’e, ziyaretlerini kabul ettikleri için ve yaşlılarımızla böylesine yakından ilgilendikleri için teşekkür ederek, Kırklarelispor yönetimi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirttiler.

Müdür Gider rehberliğinde oda oda dolaşarak huzurevi sakinlerine tanıtılan kulüp üyeleri, yaşlıların da kendilerine destek olması ile çok gururlandıklarını ve hepsinin de çok güzel bir refah ile bakıldıklarını belirterek ziyaretten dolayı memnuniyetlerini defalarca dile getirdiler. Yaşlıların teker teker dolaşılmasının ardından, Müdür Gider’in makamında çayların içilmesi ile ziyaret sona erdi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin ardından önümüzdeki önemli günlerde de Huzurevi’ne ziyaretlerinin süreceğini belirterek, Huzurevi Müdürlüğü’ne halı hediye edeceklerini dile getirdiler.