En güzel spor fotoğraflarında jüri bu kez, halk

En güzel spor fotoğraflarında jüri bu kez, halk

Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü’nün düzenlediği "Kırklareli'de Spor" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirildi. Ilimiz protokolünün ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, Önadım Medya Grubu'na ödül yağmıştı.

14 basın mensubunun ödüllendirildiği törende Önadım Gazetesi muhabiri Ömer Şivka ikinci, Önadım Gazetesi Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram dördüncü, Önadım Gazetesi muhabiri Emrah Yıldırım beşinci ve Kırklar Haber Yazı Işleri Müdürü Zekeriya Dinçkol altıncılığı elde etmişti. Törende ayrıca Kırklar Haber mubiri Nesrin Işık'ın "En Büyük Destekçi" adlı fotoğrafı da jüri özel ödülüne layık görülmüştü.

Işte bu fotoğrafların ve yarışmaya katılan tüm eserlerin yer aldığı sergi, ödül töreninin hemen ardından halka açıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun girişinde sergilenen fotoğraflar ziyaretçilerden büyük bir ilgi görüyor. Fotoğrafları tek tek büyük bir dikketle inceleyen ziyaretçiler, daha sonra organizasyon veya yarışmaya katılan eserler hakkındaki duygu ve düşüncelerini, sadece bu etkinlik için hazırlanmış olan özel anı defterine yazabiliyorlar.

Kırklareli’nde bir ilki gerçekleştiren Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü, 2008 yılının Aralık ayında basın mensupları arasında “spor” konulu fotoğraf yarışması düzenlemiş, bu anlamlı yarışmaya Kırklareli ve ilçelerinde görev yapan yazılı-görsel basındaki medya mensupları katılım göstermişlerdi. 1 Ocak 2008 ile 31 aralık 2008 tarihlerinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve müsabakaları temsil eden eserler büyük ilgi görünce, vatandaşlar yaptıkları yorumlarda; bu yarışmanın her yıl gerçekleştirilmesini istediklerini belirttiler.