''Enezspor'a imkânlarımız ölçüsünde hizmet vermeye çalışıyoruz"

Yeni futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Enezspor'a destek amacıyla ''Dayanışma Yemeği'' düzenlendi.

 

     Enezspor Kulübü Başkanı Şevket Zobar, Belediye Düğün Salonu Yazlık Bahçesi'nde gerçekleştirilen yemekte, 2005 yılından beri, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte, ilçenin tek spor kulübü olan Enezspor'a imkanları ölçüsünde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.
     Enezspor'un, 33 yıllık mazisi süresince ulaşamadığı başarıyı, bu yıl Edirne Amatör Süper Lig'e yükselerek gösterdiğini bildiren Zobar, şunları kaydetti:
     ''3 bin 800 nüfuslu bir ilçe takımı olan Enezspor, Edirnespor, Keşanspor ve Uzunköprüspor gibi takımların olduğu grupta mücadele edecektir. Bu, ilçemiz gençlerinin büyük başarısıdır. Ne yazıktır ki, bu sportif başarıyı ilçemizde gölgelemeye çalışan kesimlerle de mücadele etmeye çalışıyoruz. İlçemizin her alanda gelişmesi ve başarılı olması tek amacımız olmalıdır.
     Enez gibi bir yerde amatör bir spor kulübü idare etmenin, onu ayakta tutabilmenin zor olduğunu sizler de takdir edersiniz. İlçemizde işsiz gençlerimize spor yaptırmaya ve onları mümkün olduğunca kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Keşke ilçemizde iş sahaları olsa da bu gençlerimiz ekonomik olarak kendilerini güçlü hissedebilseler.
     Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım ve sporcu gençlerimizle, Enez İlçesi'nin spor kulübünü her yerde başarılı bir şekilde temsil etmeye çalışacağız. Sizlerin desteğinin her zaman yanımızda olacağını biliyoruz.''
     Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır da takıma emek verenleri kutladı ve belediyenin, bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Enezspor'a destek vereceğini sözlerine ekledi. aa