Erikli''de Windsurf Şampiyonası 11-13 Eylül tarihlerinde yapılacak

Erikli'de yapılacak olan Wihdsurf Şampiyonası ile ilgili çalışmaların Türkiye Yelken Federasyonu nezdinde sürdürüldüğü belirtildi.



HABER MERKEZİ
Edirne’nin Keşan Belediye Başkanlığı ile Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilciliği tarafından Erikli’de düzenlenecek windsurf şampiyonası 11-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, geçtiğimiz yıl 18-20 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Erikli Saros Windsurf  Şampiyonası’nın bu yıl 11-13 Eylül tarihlerinde düzenleneceğini belirterek; “Bu konudaki çalışmalar belediyemiz basın ve halkla ilişkile sorumlusu ve TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan demir tarafından yürütülüyor. Bu yılki yarışlarda 1.ye 2.000 TL para ödülünün yanı sıra kupa ve madalya, 2.ye 1.500 TL para ödülü, kupa ve madalya ve 3.ye de 1.000 TL para ödülü, kupa ve madalya verilecek. Ayrıca yarışa katılacakların ulaşım ve konaklaması da Keşan Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz şampiyonaya bölgemizdeki tüm surf sporcularını davet ediyorum. Umarım ki güzel bir rüzgar ve kalabalık bir katılımla iyi bir şampiyona gerçekleştiririz” dedi.
TYF Edirne İl Temsilcisi ve Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir’de, 11-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak  Windsurf Şampiyonası için gerekli hazırlıkların başladığını, hazırlanan yarış ilanının Türkiye Yelken Federasyonu’na gönderildiğini ve bunun önümüzdeki günlerde TYF Sitesi’nde yayınlanacağını belirterek; “TYF Windsurf Komite Başkanı Aydemir Berhan ve TYF Merkez Hakem Komitesi Yalçın Gürkan ile görüşmelerimiz sürüyor. Şampiyonaya Tekirdağ’dan 4 ve Çanakkale’den 2 hakem olmak üzere toplam 6 hakemimiz katılacak. Aydemir Berhan ile Yalçın Gürkan’a ve Çanakkale TYF İl Temsilcisi Azem Ülkü ve Tekirdağ TYF İl Temsilcisi Şenol Birol Uzel’e de verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederim. Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan, windsurfun Erikli’de gelişebilmesi ve uzun vadede bu sporun Saros Körfezi ve Erikli’de yapılabilmesi için bu spora büyük destek vermektedir. Bu nedenle ben kendisine de TYF Edirne İl Temsilcisi olarak teşekkür ediyorum. Windsurf Şampiyonası’na bölgemizdeki kurumlarında sahip çıkarak gerekli desteği vermelerini de bekliyorum” şeklinde konuştu. (s)